Ga naar hoofdinhoud

Intakegesprek Oncologie

Telefonisch intakegesprek Oncologisch Dagcentrum

U bent door uw behandelend arts verwezen naar het Oncologisch Dagcentrum. De secretaresse geeft u de startdatum en het tijdstip van uw kuur door. We zijn momenteel bezig met een pilot om het intake gesprek te optimaliseren. De patiënten die deel nemen aan de pilot, krijgen via de e-mail de link van hun behandelplan toegestuurd. U kunt dan zien met welke kuur u gaat starten Ook kunt u hier het bijbehorende toedieningsschema en de bijwerkingen van de kuur vinden.
De patiënten die niet deel nemen aan de pilot, krijgen de informatie tijdens de eerste kuur overhandigd.

Op deze website kunt u de informatie vinden die van belang is tijdens uw behandeling (zie de linkjes bij uw behandelplan). De patiënten die niet deelnemen aan de pilot, krijgen van de secretaressen telefonisch bericht welke informatie voor hun van toepassing is op deze website. Voorafgaand aan uw behandeling neemt de oncologie verpleegkundige telefonisch contact met u op, om te checken of alle informatie duidelijk is. Deze datum en het tijdstip staat op uw afspraken kaart. De afspraak van de 2e en volgende kuren en de afspraak van de oncoloog kunt u, na de kuur, halen bij de afmeldbalie (secretariaat loket) op het Oncologisch Dagcentrum. U krijgt een afspraken kaart.

De OMC apotheek van Zuyderland Sittard legt de kuurmedicatie voor u klaar. Vanaf de intake dag tussen 08.00 en 17.30 uur kan de kuurmedicatie opgehaald worden bij de OMC apotheek. Ook  krijgt u bij het afhalen van de medicatie uitleg over de inname.

Bloedafname voor de tweede en volgende kuren dienen altijd minimaal 1 uur voor het artsen bezoek plaats te vinden. De poli medewerker regelt de bloedafname aanvraag. U dient zelf de afspraak te plannen, dit kan via zuyderland.prikafspraak.nl of telefonisch via 088 – 459 4265.

Omdat we ons realiseren dat het veel informatie is, kunt u op deze site al de nodige informatie lezen. Mocht u vragen hebben, noteer ze en stel ze tijdens het telefonisch intakegesprek. Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren!

Parkeren

Bij kuur 1 dient u een aanvraagformulier voor een parkeerkaart in te vullen. U ontvangt vervolgens een parkeerkaart voor 6 maanden gratis parkeren bij Zuyderland Sittard-Geleen. U krijgt slechts één keer per half jaar een parkeerkaart. Als u de kaart kwijt raakt, wordt geen vervangende kaart uitgereikt. Let op! Op de dag van toediening van medicatie op het oncologisch dagcentrum mag u als patiënt niet zelf autorijden.