Thuis zoals thuis hoort te zijn

Vastrada

Kloosterstraat 47, 6114 HG Susteren

  • verzorgingshuiszorg
  • verpleeghuiszorg
  • wijksteunpunt

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

046-4499292

046-4499292

Fax: 088-4580830

Locatie

Kloosterstraat 47, 6114 HG Susteren

Vastrada ligt in het hart van Susteren, de groene taille van Limburg. Het gezellige zorgcentrum, waar het draait om zorg én welzijn, staat bekend om de huiselijke sfeer en gezelligheid. Het zorgcentrum vormt een harmonieus geheel met haar omgeving door die tuin die grenst aan de kerkelijke schatkamer die Susteren herbergt. De schatkamer en de prachtige romaanse basiliek houden de herinneringen aan de vele heiligen die in Susteren hebben gewoond levend.

Door de centrale ligging is Vastrada een goede locatie voor het wijksteunpunt van Susteren.

Cliëntportaal Zuyderland Zorgcentra

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

046-4499292

046-4499292

Fax: 088-4580830

Locatie

Kloosterstraat 47, 6114 HG Susteren

Zorgvormen Vastrada

Verzorgingshuiszorg

Kunt u niet meer zelfstandig wonen door ouderdom, ziekte of een handicap? Dan kunt u terecht in een van onze zorgcentra voor verzorgingshuiszorg

Lees meer
Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is intensieve zorg en behandeling die nodig is als er ernstige lichamelijke of psychische beperkingen optreden, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie.

Lees meer
Wijksteunpunt

Gezamenlijk eten, een kopje koffie drinken, bewegen, muziekactiviteiten of het volgen van cursussen. Vaak hebben ouderen behoefte aan ontmoeting en activiteiten.

Lees meer

Vastrada

Verzorgingshuiszorg

Ouderen die niet zelfstandig kunnen wonen door ouderdom, ziekte of handicap kunnen in één van de Zuyderland zorgcentra terecht voor verzorgingshuiszorg. Mensen krijgen dan hulp bij het wassen, aankleden, eten en naar bed gaan. Soms is dit tijdelijk. Bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekte of een operatie.

In de meeste huizen wonen zowel mensen die verzorgingshuiszorg nodig hebben als mensen die zijn aangewezen op verpleeghuiszorg. Voor bewoners wordt veel georganiseerd. Tevens zijn er allerlei faciliteiten voorhanden zoals een kapper en pedicure.

Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is intensieve zorg en behandeling die nodig is als er ernstige lichamelijke of psychische beperkingen optreden, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie. De zorg kan van tijdelijke aard zijn. Bijvoorbeeld omdat de cliënt tijd nodig heeft om te herstellen of omdat de mantelzorger op vakantie is. Sommige mensen hebben blijvend zorg nodig. Zuyderland biedt in de meeste huizen zowel somatische als psychogeriatrische zorg.

Wijksteunpunt

Gezamenlijk eten, een kopje koffie drinken, bewegen, muziek luisteren of het volgen van cursussen. Veel ouderen hebben behoefte aan ontmoeting en leuke dingen doen. Het wijksteunpunt is een plek waar ouderen dan terecht kunnen. Ook voor informatie en advies. Zo kunnen mensen zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam blijven wonen en anderen blijven ontmoeten. In de meeste wijksteunpunten werkt Zuyderland samen met de gemeente en welzijnsorganisaties.

Vastrada