Ga naar hoofdinhoud

Naar de polikliniek

U bent door uw huisarts, tandarts of andere specialist, doorverwezen voor een afspraak in ons ziekenhuis. Bent u al ingeschreven bij Zuyderland Medisch Centrum? Dan kunt u zich melden bij het meldpunt dat u heeft doorgekregen bij het maken van een afspraak.

Begeleiding naar plaats van bestemming

Gastvrouwen van de informatiebalie begeleiden u als u dat wilt naar de plaats van bestemming. Dit doen zij in samenwerking met vrijwilligers.

Wat brengt u mee?
  • uw verwijzing van de huisarts
  • uw verzekeringsbewijs
  • uw medicijnen (in originele verpakking) of uw medicijnpaspoort
  • een geldig identiteitsbewijs, zoals uw paspoort, rijbewijs of Nederlandse ID-kaart.

Wijzigen uw persoonlijke gegevens na verloop van tijd? Geef dit dan direct door bij het meldpunt van uw arts.

Waar kunt u wachten?

Vanuit het meldpunt vervolgt u eenvoudig uw weg naar het wachtgebied. Dit wachtgebied bevindt zich in de directe nabijheid van de specialist of zorgverlener met wie u een afspraak heeft. Als u aan de beurt bent, haalt de specialist of zorgverlener u persoonlijk op.

Wachttijd

Wij streven naar een wachttijd van maximaal vijftien minuten. Het kan gebeuren dat u enige tijd moet wachten voordat u terecht kunt bij de specialist. Wij vinden dit vervelend en doen er dan ook alles aan om de wachttijden zo beperkt mogelijk te houden.
Bezoekt u met een verstandelijk gehandicapte persoon ons ziekenhuis? Vraag dan of u zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Wij doen er alles aan om uw bezoek zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Waardevolle bezittingen

Omdat het ziekenhuis een openbaar gebouw is, adviseren wij u grotere geldbedragen, sieraden en andere kostbaarheden thuis te laten. De ervaring leert dat het gevaar van zoekraken en diefstal aanwezig is. Zuyderland Medisch Centrum kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
De binnen Zuyderland gevonden voorwerpen worden op het online platform van iLost geplaatst. https://ilost.co/nl/org/zuyderland-mc

Spreekuur