Ga naar hoofdinhoud

Aramis

Lienaertsstraat 159, 6164 GH Geleen

  • verpleeghuiszorg
  • Kleinschalig wonen

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 - 458 1500

088 - 458 1500

Locatie

Lienaertsstraat 159, 6164 GH Geleen

Goede zorg, daar begint het mee. Een persoonlijke en professionele benadering, gecombineerd met warmte en aandacht. Dat vinden wij belangrijk bij Aramis. Door goed te kijken en te luisteren naar de wensen van de bewoner, leveren onze medewerkers zorg op maat en zorgen we ervoor dat bewoners zich thuis voelen.

Kleinschalig wonen

In Aramis ontfermen wij ons met gespecialiseerde zorg over mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Dit is een aandoening in of van de hersenen (mede) als gevolg van ouderdom. Deze aandoening gaat vaak gepaard met aantasting van het denkvermogen, gevoelsleven, intellect en het geheugen. Soms is er ook sprake van een afname van motorische functies en een vermindering van de sociale redzaamheid.
In onze groepswoningen voor psychogeriatrische cliënten leveren wij zorg volgens het principe van ‘kleinschalig wonen’.  Zes bewoners delen een woning onder begeleiding van een verzorgende, waarbij ze een eigen slaapkamer hebben en een gezamenlijke woonkamer en keuken, net als thuis.

Wij stimuleren bewoners om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Onze activiteiten sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijkse leven van de bewoner. Denk bijvoorbeeld aan de krant (voor)lezen, een spelletje spelen, een kookactiviteit, een bezoekje aan het winkelcentrum van Geleen of een wandeling door het park.

Omgeving

Aramis ligt dichtbij het Geleense centrum. Er is veel groen in de omgeving. Zo liggen buitengebied De Graven, het Danikerbos en het Stammenderveld op een steenworp afstand. Het zorgcentrum is onderdeel van Glana en is in 2012 als nieuwbouw opgeleverd. Aramis was voorheen bekend onder de namen St. Jansgeleen en St. Odilia.

Cliëntportaal

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 - 458 1500

088 - 458 1500

Locatie

Lienaertsstraat 159, 6164 GH Geleen

Zorgkaart Nederland

Zorgvormen Aramis

Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is intensieve zorg en behandeling die nodig is als er ernstige lichamelijke of psychische beperkingen optreden, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie.

Lees meer
Kleinschalig Wonen

Veel van onze zorgcentra bieden zorg volgens het principe van kleinschalig wonen. Dit is zorg die geboden wordt aan de bewoners van kleine woonvormen binnen een zorgcentrum.

Lees meer

Vrijwilligerswerk, iets voor u?

Vrijwilligers bieden opvang, begeleiding en extra service aan patiënten, cliënten en hun familie. Daarmee helpen zij het verblijf in het zorgcentrum aangenamer te maken. Als vrijwilliger biedt u een belangrijke aanvulling op de professionele zorg.

Lees meer

In de omgeving

450 m

Bushalte

850 m

Supermarkt

350 m

Kapper

1400 m

Bank

850 m

Apotheek