direct contact

Direct contact

‘Voor mij voelt het alsof de puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen’

Bianca van der Naald startte in september 2018 met de driejarige combi-opleiding MZ-VIG. Een gloednieuwe opleiding binnen Zuyderland. Als ze de studie met succes afrondt, ontvangt ze als een van de eersten maar liefst twee mbo-diploma’s, medewerker maatschappelijke zorg én verzorgende IG.

Lees meer

Aldenhof

Born heeft een prachtig woonzorgcentrum dat voor de buurt ook wijkcentrum en wijksteunpunt is. In woonzorgcomplex Aldenhof zijn 5 kleinschalige woonvormen voor in totaal 30 psychogeriatrische cliënten en 60 zorgappartementen voor verzorgingshuiscliënten. Ook zijn er bijbehorende voorzieningen zoals een keuken, restaurant en kantoorruimten. In het woonzorgcomplex verhuurt Woonpunt ook 38 huurappartementen.

Wijksteunpunt
Aldenhof biedt dagbesteding aan mensen uit de omgeving. Bij het wijksteunpunt kunnen wijkbewoners terecht voor ontmoeting, informatie en advies. Zij kunnen er een kopje koffie drinken, cursussen volgen, bewegen en deelnemen aan activiteiten.
Bewoners van het woonzorgcomplex, wijkbewoners, maar ook familie kunnen gebruikmaken van diversen faciliteiten zoals het restaurant, de kapper, de pedicure, de winkel en de stilteruimte.

Huurappartementen
Woonpunt verhuurt de 38 huurappartementen in het woonzorgcomplex. De bewoners wonen hier volledig zelfstandig maar kunnen als ze willen, zorgafspraken maken met de zorgverleners.

 • Vrijwilliger worden?

  Vrijwilligerswerk, iets voor u?
  Vrijwilligers bieden opvang, begeleiding en extra service aan patiënten, cliënten en hun familie. Daarmee helpen zij het verblijf in het zorgcentrum aangenamer te maken. Als vrijwilliger biedt u een belangrijke aanvulling op de professionele zorg.

  Voor meer informatie kijk op:
  zuyderland.voorvrijwilligers.nl

 • Contact

  Campus 1, 6121 NZ Born
  Tel: 088 – 458 4400

  Met de auto – routebeschrijving
  Vanuit de richting Eindhoven (A2) en Maastricht / Heerlen

  • Afrit 47 Born. Einde afrit richting Born
  • Bij de 2e rotonde linksaf
  • Daarna de eerste straat links
  • U bent gearriveerd

  Er is voldoende parkeergelegenheid bij het zorgcentrum

  Openbaar vervoer
  Trein en bus
  De bushalte ‘Overweg’ ligt op ruim 10 minuten lopen van het zorgcentrum. U kunt daar de bus nemen, onder meer  naar Station Sittard.
  Plan uw reis op 9292.nl