Ga naar hoofdinhoud

'Het is niet zo dat ik mijn moeder helemaal geen knuffel meer geef.'

Lees het hele verhaal

Aldenhof

Campus 1, 6121 NZ Born

  • verzorgingshuiszorg
  • verpleeghuiszorg
  • wijksteunpunt
  • zorgappartementen
  • Kleinschalig wonen

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 – 458 4400

088 – 458 4400

Locatie

Campus 1, 6121 NZ Born

Born heeft een prachtig woonzorgcentrum dat voor de buurt ook wijkcentrum en wijksteunpunt is. In woonzorgcomplex Aldenhof zijn 5 kleinschalige woonvormen voor in totaal 30 psychogeriatrische cliënten en 60 zorgappartementen voor verzorgingshuiscliënten. Ook zijn er bijbehorende voorzieningen zoals een keuken, restaurant en kantoorruimten. In het woonzorgcomplex verhuurt Woonpunt ook 38 huurappartementen.

Wijksteunpunt

Aldenhof biedt dagbesteding aan mensen uit de omgeving. Bij het wijksteunpunt kunnen wijkbewoners terecht voor ontmoeting, informatie en advies. Zij kunnen er een kopje koffie drinken, cursussen volgen, bewegen en deelnemen aan activiteiten.
Bewoners van het woonzorgcomplex, wijkbewoners, maar ook familie kunnen gebruikmaken van diversen faciliteiten zoals het restaurant, de kapper, de pedicure, de winkel en de stilteruimte.

Huurappartementen

Woonpunt verhuurt de 38 huurappartementen in het woonzorgcomplex. De bewoners wonen hier volledig zelfstandig maar kunnen als ze willen, zorgafspraken maken met de zorgverleners.

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 – 458 4400

088 – 458 4400

Locatie

Campus 1, 6121 NZ Born

Zorgkaart Nederland

Zorgvormen Aldenhof

Verzorgingshuiszorg

Kunt u niet meer zelfstandig wonen door ouderdom, ziekte of een handicap? Dan kunt u terecht in een van onze zorgcentra voor verzorgingshuiszorg

Lees meer
Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is intensieve zorg en behandeling die nodig is als er ernstige lichamelijke of psychische beperkingen optreden, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie.

Lees meer
Wijksteunpunt

Gezamenlijk eten, een kopje koffie drinken, bewegen, muziekactiviteiten of het volgen van cursussen. Vaak hebben ouderen behoefte aan ontmoeting en activiteiten.

Lees meer
Zorgappartementen

In een zorgappartement woont u zelfstandig terwijl u toch gebruik kunt maken van de faciliteiten van een nabijgelegen zorgcentrum.

Lees meer
Kleinschalig Wonen

Veel van onze zorgcentra bieden zorg volgens het principe van kleinschalig wonen. Dit is zorg die geboden wordt aan de bewoners van kleine woonvormen binnen een zorgcentrum.

Lees meer

360 graden rondleiding

Bekijk de 360 graden rondleiding van zorglocatie Aldenhof