Ga naar hoofdinhoud

Hof van Serviam

Haspelsestraat 61, 6131 GE Sittard

  • verzorgingshuiszorg
  • verpleeghuiszorg

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088-4584300

088-4584300

Locatie

Haspelsestraat 61, 6131 GE Sittard

Een warm welkom in het hart van Sittard

Hof van Serviam is een woonzorgcentrum van Zuyderland middenin Sittard. Alles oogt ruim en eigentijds. Cliënten met dementie wonen in deze prachtige locatie in een kleinschalige woonvorm. De overige bewoners in één van de ruime zorgappartementen met uitzicht op de schootsvelden en de Sint Petruskerk.

In Hof van Serviam worden bewoners gestimuleerd en ondersteund om hun eigen leven te (blijven) leiden, zoals zij dat gewend zijn. Dat betekent geen starre huisregels en geen standaard zorgverlening, maar gevoel voor de wensen en interesses van de individuele bewoner.

De zorgmedewerkers zijn daarbij altijd op zoek naar dè dingen die er voor zorgen dat mensen zich thuis voelen. Er is dan ook veel oog voor individuele wensen en interesses. Iedereen wil de dag immers op zijn eigen manier doorbrengen. Met name die geborgenheid en eigenheid vinden mensen fijn, zo horen we vaak terug. Het gesprek met bewoners en mantelzorgers is belangrijk om daarin te blijven bijsturen.

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088-4584300

088-4584300

Locatie

Haspelsestraat 61, 6131 GE Sittard

Zorgvormen Hof van Serviam

Verzorgingshuiszorg

Kunt u niet meer zelfstandig wonen door ouderdom, ziekte of een handicap? Dan kunt u terecht in een van onze zorgcentra voor verzorgingshuiszorg.

Lees meer
Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is intensieve zorg en behandeling die nodig is als er ernstige lichamelijke of psychische beperkingen optreden, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie.

Lees meer