Ga naar hoofdinhoud

Egtherhof

Mussenstraat 26, 6101 CS Echt

  • verzorgingshuiszorg
  • verpleeghuiszorg
  • Kleinschalig wonen

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 - 458 4700

088 - 458 4700

Locaties

Mussenstraat 26,
6101 CS Echt

Het nieuwe woonzorgcentrum Egtherhof biedt een omgeving waar langdurige zorg voor de ouderen volledig is geïntegreerd in de buurt. De focus ligt op prettig wonen en welzijn onder één dak, met een kleinschalige opzet die rust, privacy en persoonlijke aandacht bevordert.

Woonzorgcentrum Egtherhof heeft 48 ruime appartementen voor cliënten met somatische klachten/beginnende dementie, en biedt zorg aan 45 cliënten met dementie (PG) die samen wonen in een kleinschalige woonvorm. De woonkamers hebben grote ramen waardoor er veel contact is met buiten, en de appartementen op de begane grond sluiten aan op een besloten binnentuin waar bewoners van de buitenlucht kunnen genieten in een veilige omgeving. Het woonzorgcentrum beschikt over daarnaast over een oefenzaal, kapsalon, winkeltje en uiteraard een restaurant.

Wonen in woonzorgcentrum Egtherhof

Mevrouw Konickx (100 jaar) en mevrouw Schaap (96 jaar) wonen in het nieuwe woonzorgcentrum Egtherhof. Na vroeger jarenlang naast elkaar gewoond te hebben in Susteren, wonen de dames weer gezellig tegenover elkaar.

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 - 458 4700

088 - 458 4700

Locaties

Mussenstraat 26,
6101 CS Echt

Zorgvormen Egtherhof

Verzorgingshuiszorg

Kunt u niet meer zelfstandig wonen door ouderdom, ziekte of een handicap? Dan kunt u terecht in een van onze zorgcentra voor verzorgingshuiszorg.

Lees meer
Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is intensieve zorg en behandeling die nodig is als er ernstige lichamelijke of psychische beperkingen optreden, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie.

Lees meer
Kleinschalig wonen

Veel van onze zorgcentra bieden zorg volgens het principe van kleinschalig wonen. Dit is zorg die geboden wordt aan de bewoners van kleine woonvormen binnen een zorgcentrum.

Lees meer