Ga naar hoofdinhoud

Pejjerhoes

Thaalpad 20, 6102 EG Pey-Echt

  • verpleeghuiszorg
  • dagvoorziening

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

047 – 541 7777

047 – 541 7777

Locatie

Thaalpad 20, 6102 EG Pey-Echt

't Pejjerhoes

Goede zorg, daar begint het mee. Een persoonlijke en professionele benadering, gecombineerd met warmte en aandacht. Dat vinden wij belangrijk bij ‘t Pejjerhoes. Door goed te kijken en te luisteren naar de wensen van de bewoner, leveren onze medewerkers zorg op maat en zorgen we ervoor dat bewoners zich thuis voelen.

In ‘t Pejjerhoes ontfermen wij ons met gespecialiseerde zorg over mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Dit is een aandoening in of van de hersenen (mede) als gevolg van ouderdom. Deze aandoening gaat vaak gepaard met aantasting van het denkvermogen, gevoelsleven, intellect en het geheugen. Soms is er ook sprake van een afname van motorische functies en een vermindering van de sociale redzaamheid. In onze groepswoningen voor psychogeriatrische cliënten leveren wij zorg volgens het principe van ‘kleinschalig wonen’.

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

047 – 541 7777

047 – 541 7777

Locatie

Thaalpad 20, 6102 EG Pey-Echt

Zorgkaart Nederland

Zorgvormen 't Pejjerhoes

Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is intensieve zorg en behandeling die nodig is als er ernstige lichamelijke of psychische beperkingen optreden, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie.

Lees meer
Dagvoorziening

Binnen 't Pejjerhoes is er dagvoorziening in de vorm van een senioren dagcentrum en dagbehandeling

Lees meer

‘t Pejjerhoes

In ‘t Pejjerhoes ontfermen wij ons met gespecialiseerde zorg over mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Dit is een aandoening in of van de hersenen (mede) als gevolg van ouderdom

360 graden rondleiding

Bekijk de 360 graden rondleiding van zorglocatie 't Pejjerhoes