Wonen in het hart van Stein

Verpleegunit Stein

Heerstraat Centrum 45, 6171 HS Stein

  • verpleeghuiszorg

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 – 458 1010

088 – 458 1010

Locatie

Heerstraat Centrum 45, 6171 HS Stein

Verpleegunit Stein is een voorziening voor ouderen met dementie die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Wij bieden in het centrum van Stein kleinschalig wonen waarbij veiligheid en geborgenheid centraal staan. Iedere bewoner heeft een eigen kamer die deels zelf ingericht kan worden met vertrouwde spulletjes van thuis. De woonkamer en de keuken gebruiken we gezamenlijk. We hebben goed nagedacht over de indeling en de inrichting. Een huiselijke sfeer waar bewoners zich snel thuis voelen, vinden wij belangrijk. Een team vaste medewerkers biedt 24 uur per dag zorg bij alles wat bewoners zelf niet meer kunnen.

Verpleegunit Stein ligt in het ‘Zorgcentrum de Moutheuvel’, midden in het centrum van Stein. Het nieuwe winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels en horecavoorzieningen ligt letterlijk om de hoek.

Zorg vanuit beleving van de bewoner
In onze verpleegunit werken wij volgens de visie ‘Belevingsgerichte zorg’. Hiermee bedoelen we dat wij onze zorg, bejegening en het activiteitenaanbod aanpassen aan de behoefte van de individuele cliënt. In de praktijk betekent dit dat we de gevoelens van dementerenden bevestigen, serieus nemen en meegaan in hun belevingswereld. Hierdoor voelen bewoners zich geborgen en behouden ze hun gevoel van eigenwaarde.

Clientportaal Zuyderland Zorgcentra

Wilt u ook op ieder moment digitaal inzage in het zorgdossier?
Meld u dan aan voor het cliëntportaal!
Het cliëntportaal Zuyderland Zorgcentra is beschikbaar voor cliënten en vertegenwoordigers van Verpleegunit Stein.

Wat is het?
Met behulp van het cliëntportaal heeft u continue digitaal toegang tot onderdelen van het zorgdossier. Behalve inzage in het zorgplan en de rapportages kunt u ook beveiligde berichten versturen, de cliëntagenda inzien en foto’s delen via het prikbord. Het cliëntportaal is beschikbaar vanaf iedere computer, tablet of smartphone met internetverbinding via zuyderland.mijncaress.nl.

In beeld
In het volgende filmpje kunt u een toelichting van het cliëntportaal bekijken. Tevens hoort u over de eerste ervaringen met het cliëntportaal:

Aanmelden?
Bij de intake ontvangt u van de zorgtrajectbegeleider het aanmeldformulier en de gebruikersvoorwaarden. Deze kunt u ingevuld versturen naar de cliëntadministratie via e-mail (cliëntenadministratie@zuyderland.nl), het administratief loket of per post. Vervolgens ontvangt u met een beveiligde e-mail de inloggegevens. Om gebruik te kunnen maken van het cliëntportaal, heeft u een 06-nummer en e-mail adres nodig.

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 – 458 1010

088 – 458 1010

Locatie

Heerstraat Centrum 45, 6171 HS Stein

Zorgvormen Verpleegunit Stein

Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is intensieve zorg en behandeling die nodig is als er ernstige lichamelijke of psychische beperkingen optreden, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie.

Lees meer

Verpleeghuiszorg

Content