direct contact

Direct contact

Verpleegunit Stein

  • Verpleeghuiszorg

Verpleegunit Stein is een voorziening voor ouderen met dementie die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Wij bieden in het centrum van Stein kleinschalig wonen waarbij veiligheid en geborgenheid centraal staan. Iedere bewoner heeft een eigen kamer die deels zelf ingericht kan worden met vertrouwde spulletjes van thuis. De woonkamer en de keuken gebruiken we gezamenlijk. We hebben goed nagedacht over de indeling en de inrichting. Een huiselijke sfeer waar bewoners zich snel thuis voelen, vinden wij belangrijk. Een team vaste medewerkers biedt 24 uur per dag zorg bij alles wat bewoners zelf niet meer kunnen.

Verpleegunit Stein ligt in het ‘Zorgcentrum de Moutheuvel’, midden in het centrum van Stein. Het nieuwe winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels en horecavoorzieningen ligt letterlijk om de hoek.

Zorg vanuit beleving van de bewoner
In onze verpleegunit werken wij volgens de visie ‘Belevingsgerichte zorg’. Hiermee bedoelen we dat wij onze zorg, bejegening en het activiteitenaanbod aanpassen aan de behoefte van de individuele cliënt. In de praktijk betekent dit dat we de gevoelens van dementerenden bevestigen, serieus nemen en meegaan in hun belevingswereld. Hierdoor voelen bewoners zich geborgen en behouden ze hun gevoel van eigenwaarde.

Contact

Lorem Ipsum dolor di amur