Ga naar hoofdinhoud

Wonen in het hart van Stein

Verpleegunit Stein

Heerstraat Centrum 45, 6171 HS Stein

  • verpleeghuiszorg

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 – 458 1010

088 – 458 1010

Locatie

Heerstraat Centrum 45, 6171 HS Stein

Verpleegunit Stein is een voorziening voor ouderen met dementie die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Wij bieden in het centrum van Stein kleinschalig wonen waarbij veiligheid en geborgenheid centraal staan. Iedere bewoner heeft een eigen kamer die deels zelf ingericht kan worden met vertrouwde spulletjes van thuis. De woonkamer en de keuken gebruiken we gezamenlijk. We hebben goed nagedacht over de indeling en de inrichting. Een huiselijke sfeer waar bewoners zich snel thuis voelen, vinden wij belangrijk. Een team vaste medewerkers biedt 24 uur per dag zorg bij alles wat bewoners zelf niet meer kunnen.

Verpleegunit Stein ligt in het ‘Zorgcentrum de Moutheuvel’, midden in het centrum van Stein. Het nieuwe winkelcentrum met een groot aanbod aan winkels en horecavoorzieningen ligt letterlijk om de hoek.

Zorg vanuit beleving van de bewoner

In onze verpleegunit werken wij volgens de visie ‘Belevingsgerichte zorg’. Hiermee bedoelen we dat wij onze zorg, bejegening en het activiteitenaanbod aanpassen aan de behoefte van de individuele cliënt. In de praktijk betekent dit dat we de gevoelens van dementerenden bevestigen, serieus nemen en meegaan in hun belevingswereld. Hierdoor voelen bewoners zich geborgen en behouden ze hun gevoel van eigenwaarde.

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op

088 – 458 1010

088 – 458 1010

Locatie

Heerstraat Centrum 45, 6171 HS Stein

Zorgkaart Nederland

Zorgvormen Verpleegunit Stein

Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is intensieve zorg en behandeling die nodig is als er ernstige lichamelijke of psychische beperkingen optreden, bijvoorbeeld na een hersenbloeding of bij dementie.

Lees meer

In de omgeving

80m

MFC De Grous

260m

Supermarkt

0m

Kapper

0m

Bank

1200m

Park