Ga naar hoofdinhoud

Over Businessclub Zuyderland

Businessclub Zuyderland, een platform voor een informele ontmoeting.

Zuyderland biedt relaties en het bedrijfsleven de mogelijkheid om zich te verbinden met de zorgorganisatie in de vorm van een lidmaatschap van Businessclub Zuyderland. De businessclub is een platform waar specialisten, managers en zakelijke relaties van Zuyderland elkaar ontmoeten.

Tijdens de bijeenkomsten worden medische of innovatieve ontwikkelingen of een actueel thema gepresenteerd. Een deskundige (specialist of manager) stelt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied. Vervolgens wordt u meegenomen voor een rondleiding over de afdeling. Ook houdt de Raad van Bestuur u op de hoogte van de nieuwste plannen van Zuyderland. En na afloop kunt u netwerken en bijpraten onder het genot van een drankje en een heerlijk buffet.

Wat biedt Businessclub Zuyderland?
  • Toegang tot vier businessclubbijeenkomsten per jaar met hapjes, drankjes en een uitgebreid buffet.
  • Leden worden tijdens de bijeenkomsten op de hoogte gesteld van de nieuwste plannen van Zuyderland door de voorzitter of een lid van de Raad van Bestuur.
  • Tijdens de bijeenkomsten worden medische of innovatieve ontwikkelingen of een actueel thema gepresenteerd.
  • Kijkje achter de schermen door middel van een rondleiding of workshops aansluitend bij het thema.
  • Toegang tot een aantrekkelijk zakelijk netwerk; informeel netwerken met (medisch) specialisten en managers van Zuyderland en andere businessclub-leden.
  • Leden krijgen na elke bijeenkomst het online magazine Businessclub Zuyderland toegestuurd.
businessclub

Agenda Bijeenkomsten Businessclub

  • Donderdag 6 juni 2024
  • Dinsdag 3 september 2024
  • Donderdag 14 november 2024

Lidmaatschap

Lid worden?
U als directeur, plaatsvervangend directeur of andere decisionmaker, heeft interesse in Businessclub Zuyderland.
Om lid van de Businessclub Zuyderland te worden stuurt u een e-mail. Hierin vermeldt u welke producten of diensten uw organisatie levert, of u leverancier bent van Zuyderland en de reden waarom u lid wilt worden van de businessclub.

Hierna wordt u uitgenodigd om een keer – geheel vrijblijvend – een kijkje te komen nemen bij een bijeenkomst van Businessclub Zuyderland. Hierna bepaalt u of u daadwerkelijk lid wilt worden. Als u lid wilt worden ontvangt u een e-mail met een link naar het aanmeldingsformulier. Zodra dit volledig ingevuld is, is het lidmaatschap een feit.

Kosten lidmaatschap
De kosten van het lidmaatschap voor 2024 zijn € 965 (excl. 21% btw). Hiervoor kunnen per bijeenkomst twee personen, per bedrijf, deelnemen. De lidmaatschapsinkomsten worden besteed aan de organisatie van de bijeenkomsten.

Beëindiging lidmaatschap
Opzegging van het lidmaatschap kan geschieden per kalenderjaar. De opzegging dient uiterlijk op 1 november te zijn zodat deze het jaar erna per 1 januari wordt beëindigd.