direct contact

Direct contact

Verpleegunit Beek

  • Verpleeghuiszorg
Verpleegunit Beek is een voorziening voor ouderen met dementie die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Wij bieden hier kleinschalig wonen waarbij veiligheid en geborgenheid centraal staan. Bewoners beschikken over een eigen kamer die deels zelf mag worden inrichten met vertrouwde spulletjes van thuis. De woonkamer en de keuken gebruikt wordt gezamenlijk met andere bewoners gebruikt.

We hebben goed nagedacht over de indeling en de inrichting. Een huiselijke sfeer waar bewoners zich snel thuis voelen, vinden wij erg belangrijk. Een team vaste medewerkers staat 24 uur per dag klaar.

De Verpleegunit bevindt zich in Huize Franciscus in Beek, in het centrum van Beek. Diverse winkels en de gezellige weekmarkt zijn gemakkelijk bereikbaar.
Onze zorg, bejegening en het activiteitenaanbod sluiten aan op de behoefte van de individuele cliënt. Geborgenheid en het gevoel van eigenwaarde bij de bewoners zijn bepalend voor de manier waarop wij zorg aanbieden. In de praktijk betekent dit dat we de gevoelens van dementerenden bevestigen, serieus nemen en meegaan in ieders belevingswereld.

Contact

Lorem Ipsum dolor di amur