Ga naar hoofdinhoud

Advocaten in dienstbetrekking

Mevrouw mr. M.C. (Marianne) Korpershoek
Mevrouw Korpershoek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het informatierecht, IT recht en privacy recht als rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied. Zij is aangesloten bij de vereniging Informaticarecht Advocaten (VIRA) en de vereniging Privacyrecht Advocaten (VPR-A)

De heer mr. B. (Bert) Fastré
De heer Fastré heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het verbintenissenrecht als rechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied.

Mevrouw mr. M. (Marlou) Rietrae
Mevrouw Rietrae heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het gezondheidsrecht en het verbintenissenrecht als rechtsgebieden geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied. Zij is aangesloten bij de Vereniging voor Gezondheidsrecht (VGR).

Deze Zuyderland advocaten beschikken niet over een stichting derdengelden.