Ga naar hoofdinhoud

Medisch Specialistisch Bedrijf

Het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) van Zuyderland is een coöperatie die zo’n 400 vrijgevestigde medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst van Zuyderland samenbrengt in één bedrijf.

Het MSB wil zich profileren als de partij in ons verzorgingsgebied voor het verlenen van medisch specialistische excellente zorg.

Het MSB neemt verantwoordelijkheid voor verantwoord ondernemen, groei en ontwikkeling van dit zelfstandige bedrijf. Daarbij garanderen zij de levering van diensten voor de continuïteit van het zorgproces. Doelstelling van het MSB is het bieden van toegankelijke, doelmatige en veilige basiszorg, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Onderwijs, opleidingen en wetenschapsactiviteiten zijn een vast onderdeel in het beleid. De leden van het MSB streven naar de hoogst mogelijke vorm van professionaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

De ambitie van het MSB is om uit te groeien tot een toonaangevend bedrijf in de regio en omstreken, dat een aanzuigende kracht zal hebben op de beste medisch specialisten uit het veld. Het MSB streeft naar een gezonde groei van de onderneming waarbij de kwaliteit van de medisch specialistische dienstverlening groeit naar de top van de markt. Dit zal het MSB mede realiseren door de beste medische professionals aan te trekken. Om hen aan zich te kunnen binden, creëert het MSB mogelijkheden voor deze topprofessionals om zich optimaal te ontwikkelen en te ontplooien.

Het MSB is een professionele organisatie met een bestuur, gekozen uit en door leden van het MSB, en een secretaris-directeur die worden ondersteund door een bureau.

Contact:
Bureau MSB
Mail: msb@zuyderland.nl
Tel: 088-4596087