direct contact

Direct contact

Hoogstaete

  • Verpleeghuiszorg
  • Verzorgingshuiszorg
  • Wijksteunppunt
  • Zorgappartement
In de Sittardse wijk Hoogveld is een bijzonder woonzorglandschap gerealiseerd, voor alle generaties: Parc Hoogveld. Hoogstaete is hier onderdeel van. Parc Hoogveld biedt een concept waarin wonen, welzijn, zorg en dienstverlening hand in hand gaan. Parc Hoogveld geeft daarmee op geheel eigen wijze antwoord op de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige woon- en leefomgevingen, waarbinnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen.

Hierin is een belangrijke rol weggelegd voor multifunctioneel centrum Hoogstaete. Hoogstaete en de bijbehorende gebouwen beschikken over 94 appartementen, waarvan een aantal geschikt is voor bewoning door een echtpaar. Speciaal voor dementerende ouderen zijn er woonunits ingericht voor kleinschalig wonen met hoogwaardige verpleeghuiszorg. In elke woonvorm wonen zes cliënten die hun eigen slaapkamer hebben, maar de dag grotendeels doorbrengen in de gezamenlijke huiskamer en keuken.

De Hof van Onthaasting
De kern van Parc Hoogveld wordt gevormd door De Hof van Onthaasting, een groene en gevarieerde parkomgeving die uitnodigt tot bewegen, spelen, sporten, leren, samenzijn en bovenal tot ontspannen en onthaasten.

Contact

Lorem Ipsum dolor di amur