direct contact

Direct contact

Themabijeenkomsten

Zuyderland Medisch Centrum organiseert al een aantal jaren themabijeenkomsten voor verschillende patiëntengroepen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan medisch specialisten, verpleegkundigen en patiënten met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen rondom het ziektebeeld. Naast verschillende presentaties is er voldoende ruimte voor lotgenotencontact en het stellen van vragen. Regelmatig zijn patiëntenverenigingen aanwezig met een informatiestand.

Deelname
De toegang is gratis. Ook voor de catering hoeft u niet te betalen. Wel is het van belang dat u zich van tevoren voor de bijeenkomst aanmeldt. Dat kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren via e-mail: themabijeenkomst@zuyderland.nl. Vermeld s.v.p. om welke themabijeenkomst het gaat en met hoeveel personen u komt. U krijgt verder geen bevestiging van aanmelding.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn, ontvangt u daarover bericht.

Evaluatie

Wij vragen bezoekers altijd hoe ze de bijeenkomst waarderen. De bijeenkomsten worden gemiddeld gewaardeerd met een dikke 8,7.

Locatie en parkeren

De bijeenkomsten vinden (tenzij apart vermeld) afwisselend plaats in het Auditorium van Zuyderland locatie Heerlen of van locatie Sittard-Geleen.

 • Locatie Heerlen: U vindt het Auditorium op de tweede verdieping, ruimte 50. U loopt door de liftenhal en neemt de linker gang. Helemaal aan het einde gaat u rechtsaf het trappenhuis in en daar neemt u de trap of de lift naar de tweede verdieping. De route is ook aangegeven met banners.
 • Locatie Sittard-Geleen: U vindt het auditorium op de tweede verdieping in het Vergadercentrum bij de ingang aan de Rijksweg. U neemt daar de lift naar de tweede verdieping. Via het Vergadercentrum loopt u het Auditorium (ruimte 1) binnen. De route is ook aangegeven met banners.

U kunt uw auto (voor eigen rekening) parkeren in de parkeergarage.

 • Programma 2019

  • Woensdag 4 september: Artrose (Sittard) VOL (u kunt zich wel nog aanmelden voor de bijeenkomst in december).
  • Woensdag 25 september: Longfibrose (Heerlen)
  • Woensdag 23 oktober: Angst (Heerlen)
  • Maandag 11 november: MS (Multiple Sclerose), (Sittard)
  • Woensdag 13 november: Diabetes (Sittard)
  • Woensdag 11 december: artrose (Heerlen)