Ga naar hoofdinhoud

Themabijeenkomsten

Scroll naar beneden voor aankomende (online) bijeenkomsten

Zuyderland Medisch Centrum organiseert al een aantal jaren themabijeenkomsten voor verschillende patiëntengroepen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan medisch specialisten, verpleegkundigen en patiënten met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen rondom een ziektebeeld. Normaal gesproken zijn deze themabijeenkomsten fysiek in het ziekenhuis. Echter door de maatregelen rondom corona worden de bijeenkomsten online georganiseerd via een webinar. Hierbij krijgt u een link gestuurd en kunt u de bijeenkomst online volgen. Naast de verschillende presentaties is er voldoende ruimte voor lotgenotencontact en het stellen van vragen. Voor nu is het nog onzeker wanneer bijeenkomsten weer fysiek door kunnen gaan. Op deze pagina vindt u verdere ontwikkelingen en ook de nieuwe thema’s voor online bijeenkomsten.

Deelname

De deelname is gratis. U kunt zich voor één of meerdere bijeenkomsten aanmelden via onderstaande aanmeldformulieren. Aanmelden kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren. Heeft u vragen dan kunt u altijd mailen naar: themabijeenkomst@zuyderland.nl.

Evaluatie

Wij vragen bezoekers altijd hoe ze de bijeenkomst waarderen. De bijeenkomsten worden gemiddeld gewaardeerd met een dikke 8,7.

Programma 2021

Het verdere programma voor 2021 zal op korte termijn beschikbaar zijn.

Terugkijken

2021

2020