direct contact

Direct contact

Themabijeenkomsten

Zuyderland Medisch Centrum organiseert al een aantal jaren themabijeenkomsten voor verschillende patiëntengroepen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan medisch specialisten, verpleegkundigen en patiënten met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen rondom het ziektebeeld. Naast verschillende presentaties is er voldoende ruimte voor lotgenotencontact en het stellen van vragen. Regelmatig zijn patiëntenverenigingen aanwezig met een informatiestand.

Deelname
De toegang is gratis. Ook voor de catering hoeft u niet te betalen. Wel is het van belang dat u zich van tevoren voor de bijeenkomst aanmeldt. Dat kan tot uiterlijk twee dagen van tevoren telefonisch of via e-mail: 088 – 459 6300 of patientenservice@zuyderland.nl. Vermeld s.v.p. om welke themabijeenkomst het gaat en met hoeveel personen u komt. U krijgt verder geen bevestiging van aanmelding.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn, ontvangt u daarover bericht.

Evaluatie

Wij vragen bezoekers altijd hoe ze de bijeenkomst waarderen. De bijeenkomsten worden gemiddeld gewaardeerd met een dikke 8,5.

Locatie en parkeren

De bijeenkomsten vinden (tenzij apart vermeld) afwisselend plaats in het Bedrijfsrestaurant van Zuyderland locatie Heerlen of in het Auditorium van Locatie Sittard-Geleen.

  • Locatie Heerlen: U vindt het restaurant op de begane grond, ruimte 30. U loopt door de liftenhal en neemt de linkergang. Helemaal aan het einde gaat u linksaf en loopt u het restaurant binnen.
  • Locatie Sittard-Geleen: U vindt het auditorium op de tweede verdieping in het Vergadercentrum bij de ingang aan de Rijksweg. U neemt daar de lift naar de tweede verdieping. Via het Vergadercentrum loopt u het Auditorium (ruimte 1) binnen.

U kunt uw auto (voor eigen rekening) parkeren in de parkeergarage.

  • Programma 2019

    • Woensdag 30 januari: Artrose (Sittard)
    • Woensdag 20 februari: Sarcoïdose (Heerlen)