Ga naar hoofdinhoud

‘Van topsporter, via belastingadviseur, naar operatieassistent’

Silvia Pepels (43) is operatieassistent. Dit beroep dat ze vanaf 2006 uitoefent binnen Zuyderland, blijft voor haar reuze interessant.

Lees meer

Operatiekamers (OK)

Ben jij een (ervaren) operatieassistent, anesthesiemedewerker of recoveryverpleegkundige? En wil je graag aan de slag binnen een groot topklinisch ziekenhuis in Limburg? Dan bieden wij jou een dynamische maar vooral ook sfeervolle werkomgeving!

De afdeling beschikt over 21 operatiekamers verdeeld over twee locaties in Heerlen en Sittard-Geleen. Met ons team van ruim 300 OK-medewerkers bieden wij een breed pakket met hoogwaardige ingrepen (32.000 per jaar). Zo krijg je bij ons de kans te werken bij meerdere specialismen zoals neurochirurgie, KNO, kaakchirurgie, plastische chirurgie, traumatologie, algemene chirurgie, orthopedie, urologie, gynaecologie, vaatchirurgie, oogheelkunde en longchirurgie. Hierbij volgen we de nieuwste ontwikkelingen in een moderne omgeving. Zo beschikken wij over een hybride OK, een operatierobot en zijn we o.a. zeer vooruitstrevend binnen de bariatrie, spine en oncologie.