Ga naar hoofdinhoud

Patiëntportaal MijnZuyderland

Toch nog iets niet duidelijk?

Heeft u vragen over MijnZuyderland? (werkdagen van 09:00 -17:00 uur)

088 459 2222

088 459 2222

mijnzuyderland@zuyderland.nl

Wat kan ik met MijnZuyderland?

MijnZuyderland geeft u inzicht in uw gegevens zoals deze in Zuyderland Medisch Centrum geregistreerd zijn. Op dit moment biedt MijnZuyderland u onder andere de mogelijkheid om (een gedeelte) van uw dossier in te zien. U vindt de komende maanden steeds meer informatie op MijnZuyderland, waaronder afspraken en uitslagen van laboratorium- en andere onderzoeken.

Met ingang van 1 december 2020 hebben alleen patiënten van 16 jaar en ouder, na in te loggen met DigiD, toegang tot MijnZuyderland.

Om u beter te informeren over veranderingen in uw dossier, of over afspraken in Zuyderland, ontvang u met ingang van 14 januari, een e-mail notificatie. Met deze email attenderen wij u op meldingen (notificaties) die voor u klaar staan in de Berichteninbox op MijnZuyderland. U dient hiervoor wel uw e-mail adres te registreren via MijnZuyderland (of bij uw volgend bezoek aan Zuyderland) en toegang te hebben tot MijnZuyderland.

De inhoud of het onderwerp van de notificatie in het portaal (in de Berichteninbox) zal niet in de e-mail getoond worden in het kader van de privacy. Met deze nieuwe service bent u sneller op de hoogte van belangrijke mededelingen, maar is ook communicatie per post niet of minder nodig.

Om in te loggen klikt u op de oranje-button ‘Inloggen met DigiD’. U komt nu op de website van DigiD. Inloggen kan met gebruikmaking van inlognaam, wachtwoord met SMS-authenticatie óf met de DigiD app. Na succesvol inloggen, komt u op de Startpagina van MijnZuyderland.

Heeft u nog geen DigiD, ontvangt u geen SMS-verificatiecode of maakt u nog geen gebruik van de DigiD-app? Vraag deze dan alsnog aan via de website van DigiD.

Heeft u vragen over MijnZuyderland? Neem dan contact op via telefoonnummer: 088 459 2222 of per e-mail mijnzuyderland@zuyderland.nl.

Nieuwe functies
per 1 december

De afgelopen maanden is door Zuyderland hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van ons patiëntportaal MijnZuyderland.

Klik hier voor meer informatie

Toch nog iets niet duidelijk?

Heeft u vragen over MijnZuyderland? (werkdagen van 09:00 -17:00 uur)

088 459 2222

088 459 2222

mijnzuyderland@zuyderland.nl

Update patiëntengegevens

Van april tm juni 2021 is Zuyderland bezig met updaten van patiëntdata. Hiervoor wordt met (voormalige) patiënten persoonlijk telefonisch contact opgenomen.