Ga naar hoofdinhoud

Positieve resultaten tevredenheidsonderzoeken Zuyderland Thuishulp en Thuiszorg

09 mei 2023

Zuyderland Thuiszorg en Zuyderland Thuishulp hebben onlangs cliënttevredenheidsonderzoeken gehouden. De onderzoeken tonen aan dat een duidelijke meerderheid van de cliënten van zowel Thuiszorg als Thuishulp zeer tevreden is over de zorg die ze ontvangen van Zuyderland.

De cliënten waarderen de kundigheid en betrokkenheid van de zorgverleners en hun persoonlijke benadering. Daarnaast gaf het merendeel van de cliënten aan veel vertrouwen te hebben in de vaardigheden en kennis van de medewerkers van Zuyderland Thuiszorg en Thuishulp. Een ander mooi resultaat is dat cliënten door de hulp die ze ontvangen, beter zelfstandig thuis kunnen wonen en/of beter om kunnen gaan met hun aandoening of ziekte.

Zuyderland Thuiszorg en Thuishulp zijn verheugd met de resultaten van het onderzoek. De resultaten worden gebruikt om de diensten verder te verbeteren en ervoor te zorgen aan de behoeften van de cliënten te kunnen blijven voldoen. Zuyderland is trots op de zorg die ze levert en blijft zich inzetten voor een hoge mate van cliënttevredenheid.

Een uitgebreid, visueel overzicht van de onderzoeksresultaten is te vinden via onderstaande links.