Ga naar hoofdinhoud

Wenckebach Symposium 2022

Terugkijkend op een prachtige jubileum editie vorig jaar, zijn de voorbereidingen voor het volgende Wenckebach symposium alweer in volle gang. Dit jaar hebben we een nog gevarieerder en breder aanbod aan workshops. Naast de bekende combinatie workshops 1e en 2e lijn over een specifiek thema, hebben we dit jaar ook een aantal workshops met discipline overstijgende thema’s.

Daarnaast hebben we twee bijzondere plenaire sprekers mogen uitnodigen, Prof. Jane Murray Cramm, hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam zal met ons van gedachten wisselen over persoonsgerichte zorg vanuit patiënten perspectief. Welke rol spelen lage gezondheidsvaardigheden, laaggeletterdheid en lifestyle en hoe gaan we hiermee om in onze zorgregio?

Ter afsluiting zal Prof. Marcel Levi ons meenemen in de huidige uitdagingen van ons zorglandschap, de rol van veranderkracht en samenwerking.

Ik nodig u van harte uit om 14 oktober in uw agenda te noteren. Wij kijken er naar uit u allemaal weer te mogen ontmoeten en er samen opnieuw een geslaagd symposium van te maken.

Na afloop van het programma bent u van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje deze dag samen af te sluiten.

Namens de Wenckebach commissie,

Janneke Kessels
Voorzitter Wenckebach commissie, dermatoloog

Adres
Abdij Rolduc
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade