Ga naar hoofdinhoud

Uitnodiging: webinar 22 mei over de feiten en cijfers achter de gemaakte afwegingen

Op 23 april 2024 hebben we de grote lijnen van het toekomstscenario gedeeld tijdens een informatiebijeenkomst, via e-mail en op onze website.  We begrijpen echter dat deze presentatie mogelijk niet alle nodige informatie heeft gegeven, gezien de complexiteit van het gezondheidsvraagstuk en de bestaande zorgkloof. Daarom bieden we graag tijdens een bijeenkomst (online webinar) verdiepende informatie aan over de achtergronden van de gemaakte afwegingen voor het toekomstscenario, inclusief feiten en cijfers.

Ons doel is ervoor te zorgen dat alle vragen volledig worden beantwoord.
We delen graag achtergrondinformatie en staan open voor alle vragen die jullie mogelijk hebben. Het is ook mogelijk om specifieke vragen vooraf met ons te delen via het formulier, zodat we daar gericht op kunnen ingaan tijdens de bijeenkomst. Uiteraard kunnen ook tijdens de bijeenkomst alle vragen worden gesteld die binnen de scope van ons toekomstscenario vallen.

Aanmelden en vooraf vragen insturen
Het webinar vindt plaats op woensdag 22 mei van 17.00 -18.30 uur.

De Regietafel zal het advies en alle achtergronden ook in de vorm van een rapport openbaar maken. Tijdens het webinar geven we een toelichting op alle informatie en we plaatsen direct daarna alle informatie op de website, zodat iedereen er zelf ook rustig naar kan kijken. We kiezen voor deze manier van informeren zodat iedereen de informatie op maat ontvangt, aangevuld met een toelichting.

Aanmelden en eventuele vragen of suggesties, kan via deze link >