Ga naar hoofdinhoud

VAR Limburg organiseert webinar ‘Jongleren in crisistijd’

01 sep 2020

Op donderdag 24 september vindt het VAR Webinar ‘Jongleren in crisistijd’ plaats. Dit interactieve webinar, georganiseerd door VAR Limburg*, is speciaal bedoeld voor alle verpleegkundigen en verzorgenden. Hoe ga je met een crisis om? Hoe verleen je palliatieve zorg in tijden van crisis én hoe staat het met de mentale gezondheid van jou als zorgprofessional? Een greep uit de thema’s waar wij graag samen met jou dieper op ingaan.

Programma

Het interactieve programma bestaat uit een combinatie van een aantal inhoudelijke sprekers en discussies, persoonlijke ervaringen (vlogs) vanaf de werkvloer en diverse praktische handvatten met het oog op de toekomst. Het programma duurt van 11.00 tot 14.00 uur. Bekijk ook de promo, aan de onderkant van dit bericht.

Enkele highlights:
  • Geleerde lessen in crisistijd, door Bianca Buurman
  • Leiderschap in crisistijd, door Pieterbas Lalleman
  • De mentale gezondheid van zorgprofessionals, paneldiscussie
  • Palliatieve zorg in crisistijd
  • De kracht van je geest, door Wouter de Jong (Mindgym)
Inschrijven

Schrijf je in via de volgende link: www.zuyderland.nl/varlimburg

Deelname is gratis voor alle verpleegkundigen en verzorgenden, werkzaam in één van de ondersteunende zorginstellingen (Zuyderland, MUMC+, Laurentius, St. Jans Gasthuis Weert, VieCuri medisch centrum en Mondriaan). Externe deelnemers betalen € 17,50 voor hun deelname. Wil een externe deelnemer ook gebruik maken van de accreditatie mogelijkheid, dan kost deelname €35,-

* VAR Limburg is een samenwerkingsverband tussen de Verpleegkundige Adviesraden, verpleegkundig staf bestuur en zorggroepen.
** Daar waar wordt gesproken over verpleegkundigen wordt tevens gedoeld op de verzorgende beroepsgroep.