Ga naar hoofdinhoud

Resultaten onderzoek digitaal klantenpanel: groenvoorziening rondom Zuyderland Medisch Centrum

26 apr 2022
Onlangs heeft Zuyderland Medisch Centrum een nieuw onderzoek bij het digitaal klantenpanel uitgezet. De panelleden konden meedenken over het thema groenvoorziening rondom Zuyderland Medisch Centrum. De resultaten daarvan zijn nu bekend.

Dat planten en bloemen (de natuur) een positieve uitwerking hebben op onze gezondheid, is al lang geen geheim meer. We ervaren rust, zijn minder gestrest en genezen beter in een groene omgeving. Zuyderland Medisch Centrum verkent de mogelijkheden om de buitenruimte rondom het ziekenhuis zodanig in te richten dat het een omgeving is waarin patiënten, bezoekers en medewerkers zich prettig voelen. Een omgeving waar tijd doorgebracht kan worden, die bijdraagt aan het herstel van patiënten en aan ontspanning en rust voor iedereen.

Via de bovenstaande handige factsheet zijn de resultaten nu te zien! (klik hier om de uitgebreide infographic te zien)

Aan de slag!
Zuyderland gaat met deze resultaten aan de slag! We hebben de missie om ‘de beste zorg, zo thuis mogelijk’ te bieden. Dat betekent dat wij er alles aan willen doen om onze zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de behoeften en wensen van onze patiënten, hun naasten en onze bezoekers. Daarvoor hebben we u hard nodig!

Ook meedenken?
Wat ‘de beste zorg’ inhoudt en hoe wij daar als Zuyderland invulling aan kunnen geven, bepalen wij sámen met u. Wilt u meedenken over de toekomst van onze zorg? Meld u dan hier aan voor ons digitale klantenpanel >>