Ga naar hoofdinhoud

Speel de ZuyderGame!

Beleef en ervaar de zorg! Zuyderland presenteert als eerste zorgorganisatie in Nederland een uniek project: de ZuyderGame! Via dit online spel maak je op buitengewone en interactieve wijze kennis met onze organisatie.

In de ZuyderGame reis je in twaalf verschillende minigames langs diverse afdelingen. Speel een potje Memory tegen onze cliënten in het zorgcentrum, zorg voor voldoende beddencapaciteit in het ziekenhuis, bezorg medicatie aan een collega in de thuiszorg, help mee om het ziekenhuissysteem weer aan de praat te krijgen en assisteer tijdens een operatie. Een levensecht spel met échte Zuyderlanders die niet kunnen wachten om jou te ontmoeten.

Wat kun je winnen?

€2.500,- persoonlijk ontwikkelbudget en een unieke Zuyderland-ervaring op maat! Doorloop alle games en zorg dat je uiteindelijk bij de beste 15 spelers hoort. Op zaterdag 3 juni ga jij dan vervolgens de strijd aan met de andere 14 finalisten in Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen. Als toffe afsluiting hebben we een speciale escaperoom in het ziekenhuis gemaakt.

Ben jij onze nieuwe topcollega van de toekomst en word jij binnenkort Mister of Miss Zuyderland? Meld je aan en speel de ZuyderGame!

Aanmelden

Speel de ZuyderGame

Wil jij onze zorg ervaren én kans maken op € 2.500,- persoonlijk ontwikkelbudget? Meld je dan aan en speel vanaf 1 mei de ZuyderGame!