Ga naar hoofdinhoud

Wetenschappelijk Webinar

Call for abstracts

Op donderdag 24 juni 2021 vindt het 11e Wetenschappelijk Symposium Zuyderland plaats in de vorm van een webinar. Alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd om het webinar bij te wonen. Naast de wetenschappelijke presentaties en een keynote spreker worden parallelsessies gerelateerd aan het thema ‘De wetenschap van vandaag is de zorg van morgen’ aangeboden.

We nodigen alle (jonge) onderzoekers van harte uit om een abstract van hun onderzoek of onderzoeksdesign in te dienen. De uiterste indiendatum voor de abstracts is zondag 18 april 2021. Via de button ‘auteur toegang’ op deze website kan een persoonlijk account worden aangemaakt om toegang tot het abstract formulier te krijgen. Zie de instructies op deze site voor meer informatie over het format en indienen van een abstract.

Klik hier voor de instructies.

Alle AIOS, ANIOS, GEZP, WESP, semi-artsen, coassistenten, verpleegkundig specialisten (i.o.), paramedici, verpleegkundigen, physician assistants (i.o.), stagiaires en andere (jonge) onderzoekers worden uitgenodigd om een onderzoeksproject in te zenden en te presenteren. Een onafhankelijke jury bepaalt wie het onderzoek mag promoten door middel van:

  • een mondelinge presentatie óf
  • een elevator-pitch, inclusief poster óf
  • een poster

Prijs voor beste mondelinge presentatie, beste poster pitch en beste poster

Via een publieksstemming bepalen de bezoekers van het wetenschappelijk webinar de winnaar voor de beste mondelinge en de beste poster pitch. Ook is er dit jaar weer een prijs beschikbaar voor de beste poster. De bekendmaking van de prijswinnaars vindt plaats tijdens het webinar. Daarnaast worden de winnaars vermeld in Zuyderland & Science.

Voor vragen mail naar: BWO@zuyderland.nl