direct contact

Direct contact

Wetenschappelijk Symposium

10e Wetenschappelijk symposium

/

Call for papers

Op donderdag 27 juni 2019 vindt het 10e Wetenschappelijk Symposium Zuyderland plaats. Alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd om het symposium bij te wonen.
Naast de wetenschappelijke presentaties en een keynote spreker, zullen er parallelsessies met interessante lezingen over het thema ‘Zorg zo thuis mogelijk’ worden aangeboden.

We nodigen alle jonge onderzoekers van harte uit om HIER een abstract van hun (lopend) onderzoek in te dienen.
De uiterste indiendatum voor de abstracts is zondag 7 april 2019.
Via de button ‘auteur toegang’ op de website kan een persoonlijk account worden aangemaakt om toegang tot het abstract formulier te krijgen.

Alle AIOS, ANIOS, GEZP, WESP, semi-artsen, co-assistenten, verpleegkundig specialisten (i.o.), paramedici, verpleegkundigen, physician assistants (i.o.) en stagiaires worden uitgenodigd om een onderzoeksproject in te zenden en te presenteren. Een onafhankelijke jury bepaalt wie het onderzoek mag promoten door middel van:

  • een mondelinge presentatie óf;
  • een poster-pitch óf;
  • een poster presentatie.

Het programma biedt ruimte aan 6 mondelinge presentatie en 3 poster-pitches.

Prijs voor de beste mondelinge en beste poster presentatie
Van deze 6 abstracts zijn er 3 genomineerd voor de beste mondelinge presentatie. Tijdens het wetenschappelijk symposium wordt via een publieksstemming bepaald wie van de 3 genomineerden de prijs wint voor de beste mondelinge presentatie. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Wetenschappelijk Symposium.
Ook dit jaar kan een leuke prijs gewonnen worden. De winnaars van vorig jaar hebben tickets voor een dagje skiën in SnowWorld of een avond paintballen met collega’s gewonnen. Daarnaast wordt de winnaar vermeld in het Zuyderland & Science magazine.

Voor vragen kun je mailen naar: BWOhelpdesk@zuyderland.nl

Met vriendelijke groeten,
de organisatie-commissie