Ga naar hoofdinhoud

Call for Abstracts

Donderdag 13 juni 2024 vindt het 14e Wetenschappelijk Symposium Zuyderland plaats. Alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd om dit symposium bij te wonen.

Ook nodigen we alle onderzoekers van harte uit om een abstract van hun onderzoek of onderzoeksdesign in te dienen. Houd er bij het schrijven van het abstract rekening mee dat de inhoud begrijpelijk dient te zijn voor een breed Zuyderland publiek. De uiterste indiendatum voor de abstracts is maandag 1 april 2024.

Voor instructies m.b.t. het indienen van jouw abstract klik hier

Alle promovendi, AIOS, ANIOS, geneeskunde studenten, verpleegkundig specialisten (i.o.), paramedici, verpleegkundigen, physician assistants (i.o.), stagiaires en andere onderzoekers verbonden aan Zuyderland worden uitgenodigd om een onderzoeksproject in te dienen. Een onafhankelijke jury bepaalt wie het onderzoek mag presenteren door middel van een mondelinge presentatie of een poster met pitch.

Mocht je hulp of advies nodig hebben bij het opstellen van je abstract, check dan de nieuwe Zuydernetpagina met handige tips en tutorials.