Ga naar hoofdinhoud

Digitale kennismarkt Palliatieve zorg

Veertien interactieve workshops, vol praktische handvatten voor zorgverleners

Op dinsdag 23 november om 18.30 uur organiseert het Consortium Palliatieve Zorg Limburg & Zuidoost Brabant een digitale kennismarkt over palliatieve zorg. Deze kennismarkt bestaat uit veertien interactieve workshops, verdeeld over drie rondes. Stuk voor stuk vol praktische handvatten voor zorgverleners van verschillende disciplines. Inschrijven kan via onderstaand tabblad en deelname is gratis.

Workshops
Het inhoudelijke programma is gevormd op basis van 14 projecten. Hiervan zijn de onderwerpen uiteenlopend. Van praten over zingeving en palliatieve zorg bij iemand met Parkinson, tot het signaleren en markeren van de palliatief-terminale fase bij verpleeghuisbewoners. Hier onder (zie tabblad workshops) vindt u een uitgebreid overzicht van alle inhoudelijke onderwerpen.

Aanleiding
Het ZonMw programma ‘Palliantie, meer dan zorg ‘, streefde ernaar de palliatieve zorg merkbaar te verbeteren. Tussen 2015 en 2020 investeerde het kabinet 51 miljoen euro voor verbeteringen in zorg, onderzoek en onderwijs. Inmiddels zijn veel projecten afgerond en delen wij de resultaten graag met u.