Ga naar hoofdinhoud

Zuyderland verlengt partnerschapsovereenkomst met Johnson & Johnson MedTech

15 mei 2024

Zuyderland Medisch Centrum zet de jarenlange en intensieve samenwerking met Johnson & Johnson MedTech voort. Onlangs werd er opnieuw een vijfjarige partnerschapsovereenkomst afgesloten met deze dochteronderneming van de Amerikaanse farmaceut Johnson & Johnson. De samenwerking richt zich op chirurgisch-oncologisch en bariatrisch gebied.

Als topklinisch ziekenhuis biedt Zuyderland Medisch Centrum hooggespecialiseerde en complexe patiëntenzorg binnen diverse specialismen. Daarom streeft de zorgorganisatie er continu naar om toepasbare nieuwe ideeën, diensten en processen voor de zorg- en dienstverlening, succesvol in te voeren. Ook door innovatief te zijn, probeert Zuyderland de kwaliteit van zorg voor patiënten nóg verder te optimaliseren en de tevredenheid te vergroten.

‘Om onze innovatieve visie waar te maken, werkt Zuyderland Medisch Centrum met partners die gezamenlijk streven naar excellente, nabije en innovatieve patiëntenzorg’ zegt Esther Talboom, lid Raad van Bestuur bij Zuyderland. ‘Johnson & Johnson MedTech is een goede partner om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren.’

In de nieuwe partnerschapsovereenkomst staan onder meer de speerpunten innovatie en duurzaamheid centraal. Samenwerking was er reeds jarenlang op het gebied van hechtmaterialen (voor onder andere Bariatrie en Chirurgie), 3D-navigatie voor wervelkolomzorg en implantaten en schroeven voor Traumatologie.