Ga naar hoofdinhoud

ZuyderGame komt ten einde met spectaculaire finale, Melissa van de Vin winnaar

05 jun 2023

Afgelopen zaterdag is de ZuyderGame na ruim een maand ten einde gekomen met een spectaculaire finale op onze locatie Sittard-Geleen. Melissa van de Vin, zelf ook Zuyderlander, mag zich de winnaar noemen.

Ruim tien van de allerbeste spelers van de ZuyderGame (waarmee Zuyderland iedereen in onze regio enthousiast probeerde te maken voor het werken in de zorg), werden ’s middags uitgenodigd om de strijd met elkaar aan te gaan in diverse vragenrondes. Vervolgens stonden de beste drie spelers een Escape Room te wachten. In heuse patiëntenkamers op afdeling Oost 33 wist Melissa van de Vin als eerste uit te breken en op de felbegeerde rode knop te duwen. Zij ontving onder andere €2500 aan persoonlijk ontwikkelbudget en een unieke Zuyderland-ervaring op maat. Ook voor de andere finalisten waren er prijzen.

In totaal deden er afgelopen weken ruim 1600 mensen in onze regio mee aan het in korte tijd populair geworden spel van Zuyderland. Honderden mensen meldden zich tevens vol interesse voor een baan bij het grote zorgconcern. Ook in de media trok Zuyderland de aandacht met het initiatief en gooide online hoge ogen. Zo had de website zuydergame.nl tienduizenden bezoekers.

Later deze week volgt er een aftermovie van de finale.