Ga naar hoofdinhoud

Zorgcentrum Glana neemt nieuwe afdeling in gebruik

22 jul 2022

Zorgcentrum Glana neemt in september een nieuwe vleugel in gebruik. Deze geheel gerenoveerde afdeling Kummenaederhof biedt een thuis aan ouderen die nog redelijk zelfstandig zijn, maar wel graag zijn omringd door lichte 24-uurszorg. Mensen kunnen er ook tijdelijk verblijven. Bijvoorbeeld om een mantelzorger te ontlasten of omdat ze wachten op een plekje in een verpleeghuis.

Het nieuwe Kummenaederhof is zeer licht en ruim opgezet en ouderen beschikken er over een eigen kamer met badkamer. Er is veel aandacht voor prettig wonen en welzijn en ook familieparticipatie is belangrijk. Mensen kunnen bovendien gebruik maken van alle faciliteiten die Glana biedt waaronder het restaurant en het naastgelegen fraaie park. De geheel vernieuwde afdeling is dan ook een fijne plek voor ouderen uit de omgeving die op zoek zijn naar een nieuw thuis waar lichte zorg en hulp alle dagen van de week voorhanden is.

Glana vernieuwt
Op het terrein van zorgcentrum Glana in Geleen ontwikkelt Zuyderland de komende jaren een geheel nieuw gebied voor wonen en zorg. De grootscheepse renovatie van Sint Jan, waar ook de afdeling Kummenaederhof onder valt, is een belangrijke stap in dit geheel.

Meer informatie?
Er zijn op de nieuwe afdeling nog enkele plekken beschikbaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact zoeken met de afdeling Zorgservice: 088-45 88 814.