Ga naar hoofdinhoud

Zondag 24 december: kerstviering in centrale hal Sittard-Geleen (incl. livestream)

22 dec 2023

De traditionele kerstviering in de centrale hal van Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen wordt dit jaar opnieuw georganiseerd. De woord- en communieviering begint op kerstavond zondag 24 december om 19.30 uur en wordt opgeluisterd door Geleens Mannenkoor Mignon.

De dienst is toegankelijk voor patiënten, naasten, personeel en andere belangstellenden. Locatie is de westvleugel van de centrale hal, nabij de afdelingen Revalidatie en GGz. Vanaf 19.15 uur zingt Mignon enkele liederen; de dienst begint om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur.

Het team Geestelijke Verzorging kan voor deze viering helaas geen patiëntenvervoer aanbieden. Daarom vragen ze patiënten om met hun eigen begeleider (mantelzorger/familielid) naar de viering te komen. Er is genoeg plek voor mensen in een rolstoel of een bed gereserveerd.

Livestream

Ziekenhuis Omroep Sittard brengt de viering in beeld en zorgt voor een livestream via hun website: https://www.zosrtv.nl/livetv (beschikbaar op 24 december vanaf 19.15 uur). De kerstviering is zowel vanuit thuis, als vanaf de iPads in onze patiëntenkamers live te volgen.

Al ruim dertig jaar verzorgt Geleens Mannenkoor Mignon de muzikale opluistering van de dienst in Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen (eerder Orbis en Maaslandcentrum).