Ga naar hoofdinhoud

Verpleegkundig symposium Zuyderland

11 jan 2019

Op 24 januari vindt hét verpleegkundig symposium van Zuyderland plaats. Het symposium is er voor alle verpleegkundigen van Zuyderland, maar ook iedereen (buiten Zuyderland) die iets met het vak van verpleegkundige heeft, of gewoon geïnteresseerd is, is van harte welkom!

Bijzonder is dat het symposium zich voor het eerst richt op zowel alle verpleegkundigen uit onze ziekenhuizen, maar ook de verpleegkundigen uit onze care-onderdelen.
Het symposium richt zich op deze verbinding en samenwerking, maar ook verpleegkundig leiderschap en verpleegsensitieve uitkomsten.

Het belooft een verrassende middag en avond te worden vol inspiratie en energie met lezingen, een Lagerhuis Debat en interactieve workshops.

Sprekers
Bekende sprekers zoals Pieterbas Lalleman, Judith Meijers, Hester Vermeulen, Jan Hamers en vele anderen zullen hun opwachting maken. Daarnaast beslissen alle aanwezigen mee wie de winnaar wordt van het verbeterprojectidee van het jaar!

Waar & wanneer
Het symposium vindt plaats in het City Resort Sittard (Milaanstraat) van 15.45 – 21.00 uur (aansluitend napraten & borrel).

Schrijf je snel in, want de plaatsen bij de workshops zijn beperkt!