Ga naar hoofdinhoud

Loop mee met de artsen van Zuyderland!

15 aug 2016

Het aantal mensen in Limburg dat getroffen wordt door een hart- of vaatziekte ligt hoog. Veel hoger dan in de rest van Nederland. Een zorgwekkend gegeven dat onze volle aandacht verdient. Artsen van Zuyderland Medisch Centrum vragen ook dit jaar aandacht voor dit ernstige probleem en doen mee aan het wandelevenement Loop met je Dokter. Loop jij met ze mee?

Het evenement, dat jaarlijks in Zuid-Limburg wordt georganiseerd, vindt plaats op zaterdag 24 september. De 7e editie van Loop met je dokter start in Gulpen. Doel van de wandeling is geld bij elkaar krijgen voor wetenschappelijk onderzoek. Iedereen die ook een verschil wilt maken, kan zich aansluiten bij één van onze vier artsen. Cardiologen Jan Hoorntje en Martine Huurman, klinisch geriater Chantal de Weerd en arts-assistent Inca Hundscheid vinden het geweldig als je met hen meeloopt.

Meedoen

Uiteraard hoef je geen arts of hartpatiënt te zijn om mee te kunnen doen. Een warm hart voor medisch wetenschappelijk onderzoek is voldoende! Deelnemers kunnen voor €25,- per persoon niet alleen meelopen, ze steunen ook het onderzoek naar hart- en vaatziekten en krijgen vlaai, koffie- en een lunch aangeboden. Inschrijven kan via www.loopmetjedokter.nl of door te bellen met de poli Cardiologie locatie Heerlen via 045 – 576 6130.