Ga naar hoofdinhoud

Vernieuwde locatie Kerkrade in gebruik genomen

25 jun 2018

Zuyderland Medisch Centrum Kerkrade is gerenoveerd. Vanaf maandag 25 juni zijn alle poliklinieken en de dagbehandeling ondergebracht op een mooie moderne plek. Hetzelfde gebouw, dezelfde specialismen, maar volledig vernieuwd.

Nu èn in de toekomst blijft de zorg van Zuyderland dichtbij en kunnen patiënten op onze locatie Kerkrade terecht voor Bloedafname en de specialismen KNO, Psychologie en Psychiatrie, Oogheelkunde, Dermatologie en Revalidatie.

Center Court
Met het vernieuwen van de locatie in Kerkrade, wil Zuyderland ook een flinke impuls geven aan de ontwikkeling van het Center Court in Kerkrade, één van de  topprioriteiten van het nieuwe college van B&W.

Parkeren
Bezoekers van de Zuyderlandlocatie kunnen zoals voorheen langs de voorzijde links omhoog rijden naar de parkeerplaats achter de hoofdingang. De ingang aan de Wijngracht is bestemd voor minder validen. Zij kunnen ‘voor de deur’ parkeren.

Bloedprikken
De Bloedafname is teruggekeerd in de centrale hal. Bloedprikken is mogelijk op werkdagen tussen 08.00 – 16.00 uur.

Voor meer informatie èn een eerste indruk, zie www.zuyderland.nl/kerkrade.

 

Op de foto: dermatoloog Patricia Quaedvlieg, vaktherapeut Elina Spiertz en huismeester Arjan Dautzenberg – drie bekende gezichten op deze locatie.