Ga naar hoofdinhoud

Patiënten Thema Webinar: Herstel na Corona

02 feb 2021

Ben je besmet geweest met het Coronavirus? Dan kan het zijn dat je nog lang last houdt van de lichamelijke en/of mentale gevolgen. De meeste klachten zijn na verloop van tijd verdwenen, maar wat als dit (nog) niet het geval is? Nog even los van de emotionele impact voor jou en je omgeving.

Corona is een nieuw ziektebeeld en de gevolgen zijn voor iedereen anders. Goede nazorg is daarom extra belangrijk. Tijdens het webinar ’Herstel na Corona’ gaan we hier uitgebreid op in, samen met onze long- en revalidatieartsen en een psycholoog. Welke klachten zijn bekend? Wat kan helpen bij herstel en welke nazorg is al beschikbaar? En als je zelf thuis aan de slag wil, wat moet je dan vooral doen en wat ook laten?

Tijdens dit Patiënten Thema Webinar helpen wij jou graag verder op weg. Het programma bestaat uit een combinatie van algemene informatie, ervaringsverhalen en vooral ook interactie met jou als deelnemer.

Deelname is gratis en iedereen is welkom, ook naasten en geïnteresseerden.

Wanneer?
Dinsdag 23 februari 2021. Het online webinar start om 17:00 uur en duurt tot uiterlijk 19:00 uur. Inschrijven is gratis. Je volgt het webinar vanuit thuis via pc, laptop of tablet.

Informatie over de online webinar (digitale bijeenkomst) en om je aan te melden, vind je op www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten