Ga naar hoofdinhoud

Oproep: nomineer jouw held voor de Zuyderlandspeld!

02 feb 2018

De Zuyderland (Zorg)speld is in 2014 geïntroduceerd voor medewerkers in de Care-onderdelen van onze organisatie (Zorgcentra, Thuiszorg, Huishoudelijke Hulp en Jeugdgezondheidszorg). Ook dit jaar wordt de prijs weer uitgereikt. Nieuw: dit jaar sluit ook Zuyderland Medisch Centrum aan! Hiermee is er voor iedereen gelegenheid om iedereen die iets bijzonders betekent in zijn of haar werk, te nomineren voor een prijs.

Een prijs die gericht is op een bijdrage aan de beleving van zorg, de zachte indicatoren van ons werk. Voor diegene die écht het verschil maakt voor onze cliënten en patiënten! De prijs bestaat uit een geldbedrag en voor de winnaar (1x Care, 1x Medisch Centrum) een zilveren speld. Deze speld wordt jaarlijks rond Koningsdag uitgereikt, vergelijkbaar aan de ‘Lintjesregen’.

Wil jij iemand nomineren? Dat kan vanaf nu! 

Vertel ons wat hij/zij bijdraagt op het gebied van beleving, gastvrijheid, patiënt-, cliëntgerichtheid en/of collegialiteit! Download het nominatieformulier, vul hem snel in en stuur hem terug. Het adres om in te sturen staat op het formulier.

Nominatieformulier Care
– Nominatieformulier Medisch Centrum

Let op: nomineren kan tot 1 maart a.s.

Twee verschillende jury’s beraden zich over alle aanmeldingen. De uitreiking vindt plaats op 24 en 25 april.