Ga naar hoofdinhoud

Opgroeien met kwetsbare ouders: documentaire Nikki brengt KOPP/KOV problematiek in beeld.

Opgroeien met kwetsbare ouders: documentaire Nikki brengt KOPP/KOV problematiek in beeld.

05 jun 2023

KOPP/KOV staat voor Kinderen van Ouders met Psychische Problemen en Kinderen van Ouders met Verslavingsproblemen. Want hoe is het om op te groeien met ouders die door een persoonlijkheidsstoornis niet goed voor je kunnen zorgen? In de indrukwekkende documentaire “NIKKI” laat filmmaker Monique Nolte op aangrijpende wijze zien hoe het is om op te groeien in een gezin waar één of beide ouders kwetsbaarheden hebben. Nikki, een van de vele kinderen die te maken hebben met een vader of moeder die psychische problemen en/of verslavingen heeft, staat centraal.

In samenwerking met Mondriaan en Youz organiseert Zuyderland een vertoning van de documentaire op 15 juni in Sittard en 29 juni in Maastricht. De vertoning is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Maastricht.

De vertoning van de documentaire is bedoeld voor een cliënten, naasten en professionals. Toegang tot de vertoning is gratis en kan na aanmelding.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan per mail naar: limburg@youz.nl. Er kunnen maximaal 100 personen per locatie worden toegelaten.