Ga naar hoofdinhoud

Open Dag Zuyderland Brunssum op 11 maart

20 feb 2017

Zuyderland haakt op zaterdag 11 maart aan bij de Open Dag van MIJN, centrum voor medische zorg in Brunssum. Die dag krijgen geïnteresseerden een kijkje achter de schermen op de nieuwe locatie van Zuyderland Brunssum, die vorig jaar officieel werd geopend.

De open dag begint om 10.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Parkeren kan bij de locatie zelf. De poliklinieken van Zuyderland zijn geopend en je kunt aan tal van kleine demonstraties en testjes deelnemen. Je vindt hier een overzicht van de poliklinieken.

Voor jong en oud
Naast een tiental stands en poliklinieken van Zuyderland, en de aanwezigheid van WeHelpen (het online platform voor hulp aanbieden en hulp vragen), zijn natuurlijk ook de andere zorgverleners van MIJN aanwezig. Zoals MeanderGroep, huisartsen- en ergotherapiepraktijken, maar bijvoorbeeld ook fysiotherapeuten.

Samen zorgen ze voor tal van leuke activiteiten voor jong en oud: van kinderanimatie tot ipad trainingen, van huidanalyses tot scootmobielparcours. Voor de allerkleinsten is er een ballonnenclown en de mogelijkheid tot schminken in Mijn Brasserie. En voor de eerste 1000 bezoekers… gratis koffie en vlaai!

Landelijke Open Dag
Zuyderland neemt dit jaar niet deel aan de landelijke Open Dag voor ziekenhuizen op 18 maart.