Ga naar hoofdinhoud

Kunstexpositie in het kader van de Week van GGZ inspiratie

17 mrt 2023

Dinsdag 21 maart organiseert de stichting Zinnebeelden een expositie in de hal van Zuyderland Sittard-Geleen. Deze expositie is in het kader van de Week van GGZ Inspiratie (voorheen de Week van de Psychiatrie). Het is een eendaagse expositie met kunstwerken van mensen die in heden en in verleden gebruik maken of gemaakt hebben van de GGZ van Zuyderland.

De expositie is in de centrale hal van locatie Sittard-Geleen te zien en is toegankelijk van 9.00u tot 17.00u. Het is een ééndaagse expositie die deze keer muzikaal omlijst wordt door Antoine Theunissen op zijn harp.

Er zijn mensen van de stichting aanwezig om tekst en uitleg te geven over de werken en mogelijk de ontstaansgeschiedenis. De dag zal muzikaal omlijst worden door Antoine Theunissen die op zelfgebouwde harpen zal spelen en ook graag uitleg geeft over hoe hij deze gebouwd heeft. Antoine is aanwezig van 10.00u tot 15.00u.

Stichting Zinnebeelden is een stichting die zich richt op kunst van mensen die gebruik maken van de GGZ van Zuyderland in een van de moeilijkste periodes van hun leven of hiervan herstellende zijn. Via deze expositie krijgen mensen de gelegenheid om door woord en beeld te laten zien dat creativiteit een onderdeel is van het zichtbaar, tastbaar en toonbaar maken van hun ontdekkingsreis naar herstel.

Eendaagse expositie

Dinsdag 21 maart. 9.00u tot 17.00u Locatie: centrale hal Zuyderland ziekenhuis Sittard-Geleen.