Ga naar hoofdinhoud

Gouden Praktijkopleiders Prijs voor klinisch psycholoog Theo Franken

20 okt 2016

Theo Franken, klinisch psycholoog bij Zuyderland, heeft woensdag de Gouden Praktijkopleiders Prijs (POP) in ontvangst mogen nemen. Jaarlijks rijkt RINO Zuid, opleidingsinstituut voor gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen, deze prijs uit aan de beste praktijkopleider. Directeur van RINO Zuid Marrik van Rozendaal feliciteerde Theo Franken en overhandigde de prijs in de vorm van een pop.

Met de prijs geeft RINO Zuid blijk van waardering voor Theo Franken zijn loyaliteit, betrokkenheid en zorgvuldigheid. ‘Hij is loyaal, betrokken en zorgvuldig. Ook is hij proactief de in afstemming. Hij doet actief mee met projecten als Competentie Gericht Opleiden, nieuwe didactische vormen en zet in op hoge kwaliteit van het begeleidingsteam. Ook in de fusie van Orbis en Atrium tot Zuyderland werpen deze kwaliteiten zijn vruchten af. We feliciteren hem van harte.’

Franken was zeer verguld met de prijs. Zuyderland is trots op de klinisch psycholoog. Theo Franken heeft een cruciale rol in de opleiding van diverse beroepsgroepen en de kwaliteit van de praktijkopleider bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van opleidingen binnen Zuyderland.