Ga naar hoofdinhoud

BeneFits organiseert Gezondheidsbeurs voor zelfredzaamheid

20 mrt 2017

Een gratis zorgbeurs voor jong en oud op 28 maart van 10.00 – 12.00 uur bij Laco Glanerbrook, Kummenaedestraat 45 in Geleen. Deze gezondheidsbeurs voor jong en oud organiseert BeneFits met informatie over zelfredzaamheid, vrijwilligerswerk, mantelzorg, gezondheid en vitaliteit. Zuyderland, een van de partners van BeneFits, presenteert zich op die dag met een stand van Huishoudelijke hulp.

Vanwege de vergrijzing en de terugtrekkende overheid blijven hulpbehoevende ouderen en chronisch zieken steeds langer in hun eigen omgeving wonen. Tijdens de zorgbeurs vertonen de bij BeneFits aangesloten leveranciers welke diensten en producten deze doelgroep kunnen ondersteunen in de thuissituatie. Om juist deze doelgroep te verwennen is er gratis koffie en vlaai en een gezellige ambiance. De entree is gratis, echter aanmelden vooraf is verplicht.

BeneFits is een kortings- en dienstenpas die veelal door oudere of hulpbehoevende mensen gebruikt wordt. De inmiddels 28.000 leden krijgen korting bij zorgverzekeraars, dienstverleners aan huis en ondernemers in de omgeving Limburg.

Tijdens de zorgbeurs laten de partners van BeneFits, waaronder Zuyderland,  zien welke producten en diensten er verstrekt worden. Aanwezig zijn onder andere, gemeenten, welzijnspartijen, mantelzorgmakelaars, zorgpartijen. Maar ook bedrijven die ondersteunen in zelfredzaamheid en het leven een stuk aangenamer maken zijn aanwezig zoals maaltijdleveranciers, kappers,  partijen die sociale alarmering regelen, een bemiddelingsbureau voor studenten die kleine klussen aan huis bieden, een ergotherapeut, een reisbureau voor senioren, hulpmiddelenleverancier, gezondheidscheck etc. De zorgbeurs is tevens bedoeld om leden van BeneFits te bedanken voor hun trouwe lidmaatschap met een ontbijt.

Vooraf aanmelden
Toegang tot de zorgbeurs alleen na aanmelding en bevestiging. VOL = VOL.
Dit kan telefonisch 046-2040628 of via www.bene-fits.nl.