Ga naar hoofdinhoud

4e Hart & Vaatcafé over ‘Hartkleppen’

25 okt 2019

De afdeling Cardiologie van Zuyderland organiseert op woensdag 13 november 2019 (Brasserie De Admiraal, Heerlen) en woensdag 20 november (Hubertushuis, Geleen) het 4e Hart & Vaatcafé. Thema van de bijeenkomst is: ‘Hartkleppen: wat ruist er in ons hart?’ Laat u informeren over de ontwikkelingen op dit terrein.

Beide avonden starten om 19.00 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. Cardioloog Bas Kietselaer (Zuyderland) geeft meer uitleg over alles wat met de hartkleppen te maken heeft.

Wat is het Hart & Vaatcafé?

Het Hart & Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen, tips opdoen, vragen stellen en hun zorgen bespreken. Bij ieder Hart & Vaatcafé staat een thema centraal. Een of meer sprekers geven hierover een presentatie en een ervaringsdeskundige deelt zijn verhaal. Uiteraard is er ruim gelegenheid ervaringen te delen met andere aanwezigen. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis.