Ga naar hoofdinhoud

16 oktober: open dag nieuw hospice Geleen

27 sep 2021

Het nieuwe hospice Daniken in Geleen houdt zaterdag 16 oktober open dag. De deuren zijn dan van 10.00 tot 15.00 uur open voor publiek. Belangstellenden worden in kleine groepjes rondgeleid. We vragen dan ook wel of mensen zich van tevoren willen aanmelden.

Het hospice ligt aan de rand van Parc Glana (Stikkerstraat) en wordt na de open dag in gebruik genomen. Zuyderland verleent er dan gespecialiseerde terminale zorg en ondersteunt daarbij ook mantelzorgers. Het nieuwe hospice beschikt over tien ruime, lichte kamers. Het omliggende park zorgt voor rust en nauw contact met de natuur.

‘Tijdens de open dag is uiteraard iedereen welkom’, zegt unitmanager Hennie Doensen. ‘Mensen die nieuwsgierig zijn naar het gebouw, maar ook inwoners uit de regio die benieuwd zijn naar welke zorg wij bieden. Ook voor buurtbewoners die interesse hebben om als vrijwilliger een steentje bij te dragen, staat de koffie klaar.’

Aanmelden
Aanmelden voor de open dag kan via mailadres: ca.dols@zuyderland.nl Na aanmelden ontvangen mensen bericht op welk tijdstip zij aan de rondleiding kunnen deelnemen.