Ga naar hoofdinhoud

 

 

16 november: informatiemiddag over dementie

29 okt 2019

Op zaterdag 16 november vindt er een informatiemiddag plaats over dementie. Wilt u meer weten over deze ziekte en wat dat betekent voor u of uw naasten? Kom dan van 13.00 tot 17.00 uur naar Zorgcentrum Lemborgh in Sittard (Bradleystraat 23). Deelname is gratis.

Alzheimercentrum Limburg en diverse zorgprofessionals verzorgen deze middag korte presentaties. Daarbij is er uiteraard ruimte voor vragen. Verder is er een informatiemarkt met stands van onder meer Steunpunt Mantelzorg, Zuyderland en Vivantes. De WMO-consulenten van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein zijn ook aanwezig.

De middag wordt gezamenlijk georganiseerd door Zuyderland, Alzheimercentrum Limburg en de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein. Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar. Aanmelden (max. 2 personen) kan via lemborghreceptie@zuyderland.nl

Inwoners Stein
Woont u in de gemeente Stein en heeft u geen vervoer? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van de wensauto. In verband met de planning wel het verzoek de rit maximaal drie dagen van tevoren aan te melden. Dit kan door op werkdagen tussen 08.30 en 13.00 uur te bellen met de wensauto via: 06 28 44 76 14.

Nu al meer weten over dementie? Kijk dan op: www.alzheimer-nederland.nl