Ga naar hoofdinhoud
dr.ir. M.  Janssen

dr.ir. M. Janssen

Functie:

Klinisch Fysicus

Specialisme:

Klinische Fysica

Specialisatie:

functiemeting & -bewaking, intensieve zorg, patiënt data & alarmen, verpleging

Tel. nr polikliniek:

088 - 459 7155

Locatie:

Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Sittard-Geleen

Heerlen
Sittard-Geleen
Kerkrade
Brunssum
Echt
Over mij

In 2007 behaalde ik de registratie Klinisch Fysicus, nadat ik in 2006 mijn opleiding gecombineerd heb met de functie van hoofd ad interim van de Instrumentele Dienst van het azM (heden Maastricht UMC+).

Tijdens mijn opleiding ging mijn interesse vooral uit naar functiemeting en –bewaking en focusseerde mijn wetenschappelijke interesse zich op de evenwichtskunde. Na mijn opleiding kon ik in het azM blijven om mijn onderwijs en onderzoekactiviteiten voor de afdeling BMT en azM nog enkele jaren voort te zetten, om zodoende ook mijn wetenschappelijke verdieping te vervolmaken.

De verbreding bleef echter lonken, en daarom ben ik sinds 2008 ook cursuscoördinator en mentor Klinische Fysica van de School of Medical Physics and Engineering Eindhoven (SMPE/e). In 2010 besloot ik om niet als a(cademische) Klinisch Fysicus verder te gaan in de evenwichtskunde, maar als Algemeen Klinisch Fysicus in Zuyderland Medisch Centrum. Gestart in het voormalig Orbis MC en momenteel binnen mijn aandachtsgebieden (intensieve zorg, verpleging, functiemeting & -bewaking, patiënt data & alarmen) werkzaam op de locaties Sittard en Heerlen. Deze aanstelling combineer ik nu met een detachering bij de SMPE/e als cursuscoördinator en opleider BMTZ.

Kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en doelmatig gebruik van zorgtechnologie zijn voor mij belangrijke aspecten in de uitvoer van mijn werkzaamheden. Binnen Zuyderland zijn dit belangrijke waardes, die ik uitstekend kan combineren met mijn nevenfuncties.

Snel naar

Team

Klinische Fysica

Bekijk team
dr. W. van Asten

dr. W. van Asten

Klinisch Fysicus

ir. R.  Berendsen

ir. R. Berendsen

Klinisch Fysicus

dr.ir. M.  Janssen

dr.ir. M. Janssen

Klinisch Fysicus