Ga naar hoofdinhoud
MsC M.  Blezer

MsC M. Blezer

Functie:

Verpleegkundig specialist

BIG-nummer:

09005350430

Specialisme:

Palliatieve zorg

Tel. nr polikliniek:

088-4598008

Locatie:

Heerlen, Sittard-Geleen

Heerlen
Sittard-Geleen
Kerkrade
Brunssum
Echt
Over mij

Sinds 1984 werk ik in Zuyderland MC (voorheen de Wever ziekenhuis te Heerlen). Na het volgen van de inservice opleiding tot A-verpleegkundige heb ik ruim 28jaar met veel plezier gewerkt als verpleegkundige op een overwegend chirurgische afdeling. Vanaf 2008 werkte ik 2 jaar op zowel de polikliniek (Chirurgie) als de verpleegafdeling.

In 2010 mocht ik de opleiding M-ANP aan Zuyd Hogeschool volgen waarna ik als Verpleegkundig Specialist werkzaam was op de Diabetische Voetpoli/Vaatcentrum. In september 2016 startte Zuyderland met een specialistisch palliatief team dat werd samengesteld uit mensen die al jaren palliatieve zorg hoog in hun vaandel hadden staan en enkele nieuwe mensen, waarvan ik een van de gelukkige was. Sindsdien werk ik als Verpleegkundig Specialist bij het Transmuraal Ondersteunend Palliatie Advies Team (TOPAT).
Binnen ons team is er aandacht voor zowel de patiënt als zijn of haar naasten. We richten ons op behandeling van klachten maar vooral streven we naar kwaliteit van leven in de laatste levensfase. We hebben tijd voor een gesprek dat ingaat op alle facetten van het leven en op wat belangrijk is voor de patiënt. Zorg zoals in mijn ogen zorg hoort te zijn, waardoor ik met veel passie mijn werk doe.

Om mij nog meer te verdiepen in de palliatieve zorg heb ik van Zuyderland MC de mogelijkheid gekregen om een vervolgopleiding in Palliatieve zorg te volgen in Engeland. In september 2022 heb ik mijn opleiding: MSC palliative medicine for healthcare professionals aan Cardiff University, afgerond. Verder zijn wij laagdrempelig bereikbaar voor zowel artsen en verpleegkundigen binnen Zuyderland MC als huisartsen en wijkverpleegkundigen. Samen vormen wij met gespecialiseerd verpleegkundigen Palliatieve Zorg uit de wijk en enkele huisartsen uit de regio een transmurale kring rondom de patiënt, die we de komende jaren hopen uit te kunnen breiden om zo de beste zorg op de door de patiënt gewenste plek te kunnen bieden. Hierdoor wordt de invulling van mijn werk nog mooier.

Snel naar

Team

Palliatieve zorg

Bekijk team
default avatar

I. Timmermans

Leidinggevende

default avatar

E. van den Berken

Verpleegkundig consulent

A.  Schurgers

A. Schurgers

Verpleegkundig consulent

R.J.B.  Schoumakers

R.J.B. Schoumakers

Verpleegkundig specialist

MsC B.J.E.G.  Coenegracht

MsC B.J.E.G. Coenegracht

Verpleegkundig specialist

MsC M.  Blezer

MsC M. Blezer

Verpleegkundig specialist

MsC A.  Nelis

MsC A. Nelis

Verpleegkundig specialist

dr. A.  Brouns

dr. A. Brouns

Longarts, Medisch consulent palliatieve zorg

Drs. M.  Beurskens

Drs. M. Beurskens

Specialist Ouderengeneeskunde, Kaderarts palliatieve zorg

drs. G. van Riet

drs. G. van Riet

Medisch consulent palliatieve zorg, Klinisch geriater

drs. F.  Warmerdam

drs. F. Warmerdam

Internist-oncoloog, Kaderarts palliatieve zorg