Ga naar hoofdinhoud

Zuyderland magazine

Zuyderland informeert je vier keer per jaar met een online magazine. Schrijf je hier in en je ontvangt het magazine in je mailbox!

Nummer 9 Zomer

Dit keer een magazine vol zomerse zorg onderwerpen
lees hier het magazine

Nummer 8: chronisch ziek

Lees het nieuwe Zuyderland Magazine! Nederland telt ruim 5,2 miljoen mensen met een chronische ziekte. Bijna een derde daarvan (1,8 miljoen) heeft er zelfs meerdere. Van mensen ouder dan 75 jaar heeft 80% te kampen met minimaal één chronische aandoening. Het nieuwe online magazine van Zuyderland staat helemaal in het teken van chronisch ziek zijn.

Klik hier om het magazine te lezen

Nummer 7: werken in de zorg

Zoek je een baan of opleiding in de zorg? Dan is het nieuwe Zuyderland Magazine iets voor jou. Die staat dit keer in het teken van werken en leren bij Zuyderland.

Klik hier om het magazine te lezen

Nummer 6: Zuyderland Zorgcentra

Als zelfstandig wonen niet meer gaat, kunnen oudere mensen in Midden- en Zuid-Limburg rekenen op Zuyderland. Zelf meebeslissen over de zorg en de eigen daginvulling is in de zorgcentra iedere dag het uitgangspunt. In de zesde editie van ons online magazine lees je daar alles over.

Klik hier om het magazine te lezen

Nummer 5: Samenwerkend Topklinisch opleidingsZiekenhuis

Het vijfde online magazine staat helemaal in het teken van Zuyderland Medisch Centrum als Samenwerkend Topklinisch opleidingsZiekenhuis (STZ). Daarmee lopen we voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen.

Klik hier om het magazine te lezen

Nummer 4: Innovatie

Innovatie; dat is waar het in het vierde Zuyderland Magazine over gaat. Binnen onze zorgorganisatie gebeurt er ontzettend veel op dat vlak. Innovatie zorgt er voor dat we onze zorg nog verder kunnen verbeteren.

Klik hier om het magazine te lezen!

Nummer 3: borstkanker

Het nieuwste magazine staat geheel in het teken van Borstkanker. In dit nummer lees je onder meer over Wendy Schrijen (35) en haar dochter Jill uit Holtum. Wendy is erfelijk belast. Ze verloor haar moeder aan borstkanker en werd twintig jaar later zelf ziek. “De angst dat het terugkomt, heb ik niet meer.

Klik hier om het magazine te lezen.

Nummer 2: geboortezorg

Het tweede nummer (juli 2017) stond in het teken van onze geboortezorg. Ben je in verwachting? Of wil je zwanger worden? Dan is dit themanummer van Zuyderland iets voor jou!

Klik hier om het magazine te lezen!

Nummer 1: darmkanker

Het magazine van maart stond in het teken van darmkanker.

Klik hier om het magazine te lezen!

Schrijf je in

Wil je geen enkel nummer missen? Schrijf je dan in via www.zuyderland.nl/nieuwsbrief en ontvang het interactieve magazine via mail.

Teruglezen?

De uitgaves van het huis-aan huis-blad dat Zuyderland in het verleden uitgaf, kun je hieronder teruglezen.

1. zuyderland-1-afbeelding     2. zuyderland-2-afbeelding

3.zuyderland-3-afbeelding     4.  zuyderland-4-afbeelding

5. zuyderland-5-afbeelding