Ga naar hoofdinhoud

HOOPLOOP 2024

19
mei
19 mei 2024 | Centrum Geleen

Actie voor Hoop zamelt geld in ten behoeve van het genezen en onderzoeken van kanker. Op zondag 19 mei 2024 vindt de tweede editie van de HOOPLOOP in het centrum van Geleen plaats!

De start is die dag om 10.00 uur en de route loopt door het centrum van Geleen. Voor het gemeentehuis zal een podium staan, waar de hele dag artiesten optreden. Rondom de route is er ook vanalles te doen. Voor de jonge deelnemers worden er leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Rond 22.00 uur, als het donker is, zullen langs de route, dicht bij het gemeentehuis, 1000 kaarsjes branden ter nagedachtenis of steun. Na deze kaarsenceremonie, rond 23.00 uur is de afsluiting en zal het eindbedrag bekend worden gemaakt.

Het allermooiste aan de HOOPLOOP is de saamhorigheid die duidelijk voelbaar is gedurende de dag. De hoop is er dan ook dat zoveel als mogelijk mensen bereikt worden om mee te doen of op welke manier dan ook hun bijdrage te leveren. Samen maken we er een succes van!

Wilt u meelopen? Kijk dan op onze website https://actievoorhoop.nl/ en meld u aan. Van elke deelnemer wordt gevraagd om minimaal €5,- over te maken bij aanmelding. Voor dit bedrag krijgt u dan ook een kaarsenzak waarin tijdens de kaarsenceremonie op 19 mei een kaars namens u wordt aangestoken. U kunt ook zelf een team starten of inschrijven bij een bestaand team. Ook is het mogelijk om een kraampje te huren als u op 19 mei iets wilt verkopen om nog meer geld in te zamelen.

Schrijf in, doe mee en laat je verrassen! Samen gaan we ervoor om dit jaar nog meer geld in te zamelen!
We zijn heel blij als jullie zoveel mogelijk mensen vertellen over de HOOPLOOP.