direct contact

Direct contact

Vacatures medisch specialisten

Revalidatiearts (0,7 - 1,0 FTE)

Plaatsingsdatum 16 oktober 2017

De vakgroep Revalidatiegeneeskunde zoekt in verband met het vertrek van een collega een

Revalidatiearts (0,7 – 1,0 fte)

Zuyderland Revalidatie bestaat in zijn huidige vorm sinds 2015, na de fusie van het Orbis Medisch
Centrum Sittard-Geleen en  Atrium Medisch Centrum Heerlen. Er wordt samengewerkt met
Adelante Zorggroep om de revalidatiezorg in de regio gezamenlijk op een hoger niveau te tillen.
De poliklinische revalidatiegeneeskundige zorg wordt, evenals het klinisch consult, zowel op de
locatie Sittard-Geleen als locatie Heerlen van het Zuyderland Medisch Centrum aangeboden.

Onze afdeling richt zich op volwassenrevalidatie waarbij alle diagnosegroepen worden gezien.

Volledige vacature

Fellow Traumachirurgie m/v (0,8/1 fte)

Plaatsingsdatum 3 oktober 2017

De vakgroep Heelkunde van Zuyderland Medisch Centrum zoekt

Fellow Traumachirurgie m/v  (0,8/1 fte)

De vakgroep Heelkunde bestaat uit 20 chirurgen. Het chirurgisch palet wordt op de locaties in Heerlen, Brunssum en Sittard/Geleen aangeboden. De vakgroep heeft een regionale functie als slokdarm-, maag-, bariatrisch en longchirurgisch centrum. Daarnaast heeft de divisie traumachirurgie op de locatie Heerlen binnen het Netwerk Acute Zorg Limburg de level 1 status. Er zijn 6 chirurgen in dienst van de vakgroep, 5 fellows (gastro-intestinale chirurgie, longchirurgie, oncologische chirurgie, traumachirurgie en vaatchirurgie), en een chef de clinique mammachirurgie. De vakgroep heeft een volledige officiële opleidingsbevoegdheid binnen Regio VIII. Er zijn in totaal 22 AIOS en 11 ANIOS werkzaam. De vakgroep participeert in de opleiding van SEH-arts KNMG en de vakgroep verzorgt chirurgische vervolgopleidingen voor alle aandachtsgebieden (fellows gastro-intestinale – en oncologische chirurgie, longchirurgie, vaatchirurgie, traumachirurgie). Daarnaast wordt er op dit moment een PA ten behoeve van de traumazorg opgeleid

Volledige vacatures

Fellow Vaatchirurgie (0,8 - 1,0 fte tijdelijk)

Plaatsingsdatum 30 augustus 2017

De vakgroep Heelkunde zoekt met spoed

Fellow Vaatchirurgie

De vakgroep Heelkunde bestaat uit 20 chirurgen. Het chirurgisch palet wordt in de gehele breedte op de locaties in Heerlen en Sittard-Geleen uitgevoerd. De vakgroep heeft een regionale functie als slokdarm-, maag-, bariatrisch en longchirurgisch centrum. Er zijn fellows aanwezig en een chef de clinique mammachirurgie. De vakgroep heeft een volledige officiële opleidingsbevoegdheid binnen Regio VIII. Er zijn in totaal 20 AIOS en 11 ANIOS werkzaam. Vaatchirurgie wordt over de volle breedte uitgeoefend. Speciale aandacht bestaat voor niersparende behandelingen middels duplex-guided pta’s en evars. Het endovasculaire palet beslaat zowel perifere alsook centrale procedures, waarbij ook branched procedures verricht worden. Er lopend verschillende onderzoekslijnen en er wordt deelgenomen aan meerdere (internationale) trials.

Volledige vacature

Fellow gastro-intestinale chirurg (0,8 - 1.0 fte)

Plaatsingsdatum 21 juli 2017

De vakgroep Heelkunde, bestaande uit 20 chirurgen, zoekt een

Fellow gastro-intestinale chirurg (0,8 – 1.0 fte)

De gastro-intestinale chirurgie wordt verricht op locatie Heerlen en SittardGeleen. Op beide locaties bestaat een lange traditie met betrekking tot de gastro-intestinale chirurgie en de opleiding hierin.

De opleiding omvat de gastro-intestinale chirurgie in volle breedte met aandacht voor upper GI, bariatrie en colorectale chirurgie.

Volledige vacature

Fellow traumachirurgie (0,8 - 1,0 fte)

Plaatsingsdatum: 21 juli 2017

De vakgroep Heelkunde van Zuyderland Medisch Centrum zoekt een

Fellow traumachirurg (0,8 – 1,0 fte)

De vakgroep Heelkunde bestaat uit 20 chirurgen. Het chirurgisch palet wordt op de locaties in Heerlen, Brunssum en Sittard/Geleen aangeboden. De vakgroep heeft een regionale functie als slokdarm-, maag-, bariatrisch en longchirurgisch centrum. Daarnaast heeft de divisie traumachirurgie op de locatie Heerlen binnen het Netwerk Acute Zorg Limburg de level 1 status.

Volledige vacature