direct contact

Direct contact

Vacatures medisch specialisten

Maag-darm-leverartsen (2,0 fte)

Plaatsingsdatum: 26 april 2017

De vakgroep Interne Geneeskunde-MDL-Geriatrie zoekt per 1 september 2017:

Maag-darm-leverartsen (2,0 fte)

Onze vakgroep MDL bestaat uit 12 maag-darm-leverartsen. Het specialisme wordt in de volle breedte uitgeoefend. Er is opleidingsbevoegdheid voor de opleiding MDL voor 2 jaar. Daarnaast is er opleidingsbevoegdheid voor de Interne Geneeskunde voor 4 jaar. We werken samen met de internisten en geriaters in een samenwerkingsverband. Wetenschappelijk onderzoek binnen de MDL vakgroep richt zich met name op de IBD.

Volledige vacature

Algemene cardiologen (2,0 fte)

Plaatsingsdatum: 12 april 2017

De vakgroep Cardiologie van Zuyderland Medisch Centrum bestaat uit 26 cardiologen. Er bestaan wegens pensionering en andere mutaties vacatures voor:

Algemene cardiologen (2,0 fte)

Aandachtsgebieden:
1. Aangeboren hartafwijkingen, Hartfalen, Hartrevalidatie
2. Beeldvorming

De recent gefuseerde vakgroep draagt zorg voor de (poli)klinische cardiologische activiteiten op de locaties Brunssum, Heerlen, Sittard-Geleen en Kerkrade, alsmede ELPC (1,5 lijn) in Heerlen. In ons verwijsgebied zijn de PCI’s en de ICD controles speerpunten in dit STZ-ziekenhuis. Er bestaat een goede samenwerking op meerdere gebieden tussen Zuyderland MC en MUMC; de interventie cardiologie en ICD zorg zijn in vergaande mate geïntegreerd.

Volledige vacature

Anesthesiologen (2,0 FTE)

Plaatsingsdatum: 07 april 2017

De vakgroep anesthesiologie van Zuyderland Medisch Centrum zoekt:

Anesthesiologen (2,0 FTE)

Binnenkort zal de vakgroep bestaan uit 24 anesthesiologen, van wie een aantal tevens werkzaam is als intensivist of pijnbestrijder. De nieuwe collega zal ingezet worden op beide locaties, Heerlen en Sittard/Geleen. Zuyderland Medisch Centrum is een STZ-ziekenhuis waar, behoudens cardiochirurgie, alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Er is sprake van een regionale functie op het gebied van maag/slokdarmchirurgie en bariatrie. De vakgroep is voornemens te participeren in de opleiding tot anesthesioloog.

Volledige vacature

 

Anesthesiologen (1,0 tot 3,0 fte) - tijdelijk dienstverband

Plaatsingsdatum: 5 april 2017

De vakgroep Anesthesiologie van Zuyderland Medisch Centrum zoekt:

Anesthesiologen (1,0 tot 3,0 fte) tijdelijk dienstverband (1 tot 2 jaar)

De vakgroep bestaat uit 26 anesthesiologen, van wie een aantal tevens werkzaam is als intensivist of pijnbestrijder. De nieuwe collega’s zullen ingezet worden op beide locaties, Heerlen en Sittard/Geleen. Door de aanwezigheid van alle specialiteiten (behalve cardiochirurgie) zowel bij complexe als bij minder gecompliceerde chirurgie en de grote turnover, is dit een ideale plaats voor het bevorderen van uw klinische kwaliteiten als anesthesioloog.

Volledige vacature

Psychiater klinische acute volwassenzorg (H)ic (28-36 uur)

Plaatsingsdatum: 4 april 2017

De vakgroep psychiatrie van Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg zoekt op korte termijn een:

Psychiater klinische acute volwassenzorg (H)ic (28-36 uur)

Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg biedt hulpverlening aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen. Ten behoeve van de hulpverlening beschikken wij over diverse klinische milieus, deeltijdbehandelingen en ambulante zorgprogramma’s op locaties van Zuyderland o.a. in Heerlen, Sittard-Geleen, Brunssum en Kerkrade. De behandeling is vraag- en dialooggericht en in diverse zorgprogramma’s transmuraal georganiseerd. Daarnaast is Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg een erkend opleidingsinstituut voor professionals in deze sectoren.

Volledige vacature

 

Uroloog (0,8 fte) - tijdelijk dienstverband

Plaatsingsdatum: 30 maart 2017

In verband met vervanging zoekt de vakgroep Urologie voor de duur van een jaar een

Uroloog (0,8 fte) tijdelijk dienstverband

De Urologie Groep Limburg bestaat uit 9 urologen (8,7 fte). Er is een uitgebreid aanbod voor oncologische behandelingen, endo-urologie en functionele urologie. In 2013 is gestart met robot chirurgie. De afdeling Urologie heeft opleidingsbevoegdheid in samenwerking met het AZM (Maastricht) en heeft veel aandacht voor wetenschappelijk onderzoek en innovatie.

Volledige vacature

Fellow Vaatchirurgie

Plaatsingsdatum: 23 maart 2017

Wij zijn op zoek naar:

Fellow Vaatchirurgie

De vaatchirurgie is sinds 1 januari 2016 gelateraliseerd naar locatie Heerlen. Dat willen zeggen dat alle operatieve open en endovasculaire procedures, alsook alle klinische opnames plaatsvinden op deze locatie. Op zowel locatie Heerlen, alsook locatie Sittard-Geleen wordt poli gedaan. Op locatie Brunssum is sprake van veneuze spreekuren. Er bestaat een lange traditie met vasculaire chirurgie, endovasculaire interventies en de opleiding hierin. Het ziekenhuis beschikt over een hybride operatiekamer en er is ook uitgebreide toegang tot de angiokamer.

Volledige vacature

Intensivist (0,8-1,0 FTE)

Plaatsingsdatum: 14 maart 2017

Wij zijn op zoek naar

Intensivist (08,-1,0 FTE)

Zuyderland Medisch Centrum heeft op beide locaties een zeer modern geoutilleerde intensive care afdeling met uitgebreide faciliteiten. Locatie Heerlen heeft 22 beademingsbedden en een Level 3 erkenning, de locatie Sittard-Geleen beschikt over 8 bedden, waarvan 6 beademingsbedden. Er bestaat een differentiatie in zorg tussen beide locaties, waarbij het totale aanbod van patiënten zeer veelzijdig is.

Volledige vacature

SEH-arts KNMG (1.0 fte)

Plaatsingsdatum: 20 december 2016

Wij zoeken een:

SEH-arts KNMG (1.0 fte)

die ons team van SEH-artsen wil komen versterken. Naast het bieden van acute medische zorg aan alle patiënten op de SEH bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de medische zorg. U werkt professioneel samen met uw collega SEH-artsen, SEH-verpleegkundigen, AIOS, ANIOS en medisch specialisten. De Spoedeisende Hulp is de poort tot het moderne Zuyderland Medisch Centrum en ontvangt jaarlijks 60.000 patiënten, verdeeld over twee locaties.

Volledige vacature