direct contact

Direct contact

Vacatures medisch specialisten

Anesthesioloog en/of Anesthesioloog-Intensivist

Plaatsingsdatum: 22 juni 2017

De vakgroep anesthesiologie van Zuyderland Medisch Centrum zoekt een

Anesthesioloog en/of Anesthesioloog-Intensivist

Binnenkort zal de vakgroep bestaan uit 24 anesthesiologen, van wie een aantal tevens werkzaam is als intensivist of pijnbestrijder. De nieuwe collega zal ingezet worden op beide locaties, Heerlen en Sittard/Geleen. Zuyderland MC is een STZ-ziekenhuis waar, behoudens cardiochirurgie, alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Er is sprake van een regionale functie op het gebied van maag/slokdarmchirurgie, bariatrie en longchirurgie. De vakgroep is voornemens te participeren in de opleiding tot anesthesioloog. Intensivering van de samenwerking met het UMC te Maastricht wordt nagestreefd.

Volledige vacature

Klinisch psycholoog (0,6 fte)

Plaatsingsdatum: 20 juni 2017

In verband met het vertrek van een collega heeft de vakgroep Klinische en Medische Psychologie per direct een vervangingsvacature voor een

Klinisch psycholoog (0,6 fte)

Wij zoeken een klinisch psycholoog ten behoeve van de vakgroep Klinische en Medische Psychologie. De afdeling Klinische en Medische psychologie verricht psychodiagnostiek en behandelingen op verwijzing van medisch specialisten van Zuyderland Medisch Centrum en huisartsen. Het behelst zorg voor zowel klinische als poliklinische, volwassen patiënten, ouderen en kinderen. Er wordt actief geparticipeerd in een groot aantal multidisciplinaire teams, waaronder het Geheugencentrum, de Parkinsonpoli, de Polikliniek voor Complexe Lichamelijke Klachten, de Revalidatie dagbehandeling, het Psychosociaal Kinderteam, de Poli Psychosociale Oncologie en de Poli Seksuologie.

Volledige vacature

Twee tijdelijk medisch specialisten radioloog m/v

Plaatsingsdatum: 7 juni 2017

De vakgroep Medische Beeldvorming van Zuyderland Medisch Centrum zoekt op korte termijn

Twee tijdelijk medisch specialisten radioloog m/v (0,8/1,0 fte)

De vakgroep Medische Beeldvorming bestaat uit 19 radiologen en 4 nucleair geneeskundigen. Het vak wordt in de gehele breedte op de locaties in Heerlen en Sittard-Geleen uitgevoerd. De vakgroep heeft een volledige officiële opleidingsbevoegdheid op locatie Heerlen met 6 AIOS.

Volledige vacature

Revalidatiearts (0,8-0,9 FTE)

Plaatsingsdatum: 11 mei 2017

De vakgroep Revalidatiegeneeskunde zoekt in verband met het vertrek van een collega een

Revalidatiearts (0,8 – 0,9 fte)

Zuyderland Revalidatie bestaat in zijn huidige vorm sinds 2015, na de fusie van het Orbis Medisch Centrum en het Atrium Medisch Centrum. Er wordt samengewerkt met Adelante Zorggroep om de revalidatiezorg in de regio gezamenlijk op hoger niveau te tillen. Vanwege de fusie is er voor gekozen om de volledige revalidatiegeneeskundige zorg op beide locaties (Sittard-Geleen en Heerlen) onder de verantwoordelijkheid van Zuyderland Medisch Centrum te laten vallen.

Volledige vacature