direct contact

Direct contact

Vacatures medisch specialisten

Fellow Vaatchirurgie

Plaatsingsdatum: 23 maart 2017

Wij zijn op zoek naar:

Fellow Vaatchirurgie

De vaatchirurgie is sinds 1 januari 2016 gelateraliseerd naar locatie Heerlen. Dat willen zeggen dat alle operatieve open en endovasculaire procedures, alsook alle klinische opnames plaatsvinden op deze locatie. Op zowel locatie Heerlen, alsook locatie Sittard-Geleen wordt poli gedaan. Op locatie Brunssum is sprake van veneuze spreekuren. Er bestaat een lange traditie met vasculaire chirurgie, endovasculaire interventies en de opleiding hierin. Het ziekenhuis beschikt over een hybride operatiekamer en er is ook uitgebreide toegang tot de angiokamer.

Volledige vacature

Intensivist (0,8-1,0 FTE)

Plaatsingsdatum: 14 maart 2017

Wij zijn op zoek naar

Intensivist (08,-1,0 FTE)

Zuyderland Medisch Centrum heeft op beide locaties een zeer modern geoutilleerde intensive care afdeling met uitgebreide faciliteiten. Locatie Heerlen heeft 22 beademingsbedden en een Level 3 erkenning, de locatie Sittard-Geleen beschikt over 8 bedden, waarvan 6 beademingsbedden. Er bestaat een differentiatie in zorg tussen beide locaties, waarbij het totale aanbod van patiënten zeer veelzijdig is.

Volledige vacature

Anesthesiologen tijdelijk dienstverband (1,0 tot 3,0 FTE)

Plaatsingsdatum: 23 februari 2017

Wij zijn op zoek naar

Anesthesiologen (1,0 tot 3,0 FTE) tijdelijk
dienstverband (1 tot 2 jaar)
De vakgroep bestaat uit 23 anesthesiologen, van wie een aantal tevens werkzaam is als intensivist of pijnbestrijder. De nieuwe collega’s zullen ingezet worden op beide locaties, Heerlen en
Sittard-Geleen. Door de aanwezigheid van alle specialiteiten (behalve cardiochirurgie) zowel bij complexe als bij minder gecompliceerde chirurgie en de grote turnover, is dit een ideale plaats voor het bevorderen van uw klinische kwaliteiten als anesthesioloog.

Volledige vacature

Gynaecoloog/perinatoloog (1,0 FTE)

Plaatsingsdatum: 20 februari 2017

Wij zijn op zoek naar  een enthousiaste

Gynaecoloog/perinatoloog (1,0 FTE)

De vakgroep Verloskunde en Gynaecologie van Zuyderland Medisch Centrum is een fusie van de maatschappen van Atrium MC en het Orbis Medisch Centrum. Zuyderland Medisch Centrum behoort tot de Samenwerkend Topklinische opleidings Ziekenhuizen. Medio 2016 heeft de concentratie van de klinische verloskunde en gynaecologie op locatie Heerlen plaatsgevonden.Het geboortecentrum beschikt over 12 verloskamers, 21 kraamsuites en 22 neosuites. De vakgroep bestaat uit 13 gynaecologen.

Volledige vacature

Psychiater acute zorg volwassenen IHT/crisisdienst (28-36 uur)

Plaatsingsdatum: 26 januari 2017

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Psychiater acute zorg volwassenen IHT/crisisdienst (28-36 uur)

om het team acute zorg te versterken en zo verder vorm en inhoud te geven aan IHT (Intensive Home Treatment) en de doorontwikkeling van onze regionale crisisdienst. De overtuiging dat een cliënt beter vanuit thuis aan herstel kan werken dan binnen een psychiatrisch ziekenhuis, is diep verankerd in de visie van Zuyderland GGz. U werkt samen met een enthousiast multidisciplinair IHT-team waarbij u het als een uitdaging ziet om met de beschikbare middelen en mogelijkheden, inhoudelijk goede zorg te organiseren en te ontwikkelen.

Volledige vacature

SEH-arts KNMG (1.0 fte)

Plaatsingsdatum: 20 december 2016

Wij zoeken een:

SEH-arts KNMG (1.0 fte)

die ons team van SEH-artsen wil komen versterken. Naast het bieden van acute medische zorg aan alle patiënten op de SEH bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de medische zorg. U werkt professioneel samen met uw collega SEH-artsen, SEH-verpleegkundigen, AIOS, ANIOS en medisch specialisten. De Spoedeisende Hulp is de poort tot het moderne Zuyderland Medisch Centrum en ontvangt jaarlijks 60.000 patiënten, verdeeld over twee locaties.

Volledige vacature

Psychiater klinische acute volwassenzorg (H)ic (28-36 uur)

Plaatsingsdatum: 24 november 2016

De vakgroep psychiatrie van Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg zoekt op korte termijn een:

Psychiater klinische acute volwassenzorg (H)ic (28-36 uur)

Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg biedt hulpverlening aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen. Ten behoeve van de hulpverlening beschikken wij over diverse klinische milieus, deeltijdbehandelingen en ambulante zorgprogramma’s op locaties van Zuyderland o.a. in Heerlen, Sittard-Geleen, Brunssum en Kerkrade. De behandeling is vraag- en dialooggericht en in diverse zorgprogramma’s transmuraal georganiseerd. Daarnaast is Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg een erkend opleidingsinstituut voor professionals in deze sectoren.

Volledige vacature