direct contact

Direct contact

Faciliteiten Porthos

De faciliteiten van Porthos zijn te vinden in het gebouw van Glana.

Receptie
Op veel praktische vragen hebben de medewerkers van de receptie een antwoord. Kunnen zij u niet direct helpen, dan verwijzen ze u door naar de juiste medewerker. De receptie van Glana is overdag geopend.

Winkel
Glana heeft een klein winkeltje waar bewoners producten kunnen kopen voor eigen gebruik. We doen ons best om het winkelassortiment aan te passen aan de feestdagen en de jaargetijden. Ook hier geldt: zijn er speciale wensen? Laat het ons weten en we doen ons best om deze te realiseren.

Restaurant
Op zondag is het restaurant van Glana geopend. Familie is ook van harte welkom om een hapje mee te eten. Als de bewoner van tevoren reserveert, staat er een mooi gedekte tafel klaar om in een sfeervolle omgeving te genieten van een smakelijk menu. De kosten van voeding en drank zijn vastgesteld volgens de daarvoor geldende regels.

Internetcafé
Voor bewoners, familieleden en vrijwilligers is er het internetcafé Surfplaza. Hier kan de bewoner gebruik maken van een computer. Op bepaalde momenten zijn er vrijwilligers aanwezig die wegwijs maken in het gebruik van internet.

Kapsalon
Op verschillende dagen in de week komt een dames- en herenkapper naar Glana. Bewoners kunnen telefonisch een afspraak (laten) maken met de kapper of even binnenlopen.

Pedicure
Regelmatig is in ons zorgcentrum een pedicure aanwezig. Behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak. Als de bewoner door de arts om medische redenen wordt verwezen naar een pedicure, zijn de kosten voor rekening van het zorgcentrum. In alle andere gevallen zijn de kosten voor eigen rekening.

Schoonheidsspecialist
Er is geregeld een schoonheidsspecialist in huis. Behandeling vindt uitsluitend op afspraak plaats. De kosten zijn voor eigen rekening. Dit kan rechtstreeks worden betaald aan de schoonheidsspecialist.